fbpx

Author: Admin

“#SeminarBMW Patut Dihadiri Terutamanya Anak-anak Muda” – Testimoni Peserta Seminar Bijak Merancang Wang

Testimoni daripada peserta #SeminarBMW semalam; “slot seminar 1 hari pun rasa belum cukup sebab banyak benda yang kami tidak tahu” Alhamdulillah….masih diberi peluang untuk menghadiri seminar bijak merancang wang…seminar ni adalah seminar kali pertama kami hadiri..seminar yg sangat2 membuka minda,mengubah mind set, merancang kewangan agar dapat diguna dengan sebaiknye… Secara jujurnya setelah kami hadiri seminar ni bnyk

“#SeminarBMW Merumuskan Formula Untuk Saya Membeli Kereta” – Testimoni Peserta Seminar Bijak Merancang Wang

Satu lagi sharing peserta #SeminarBMW semalam. “Asbab hadiri seminar ini, tak jadi saya nak beli Honda city 😅” Jadi, kepada rakan-rakan yang bercadang untuk beli kereta baru, saya tak galakkan datang ke SeminarBMW ini. Nanti Tuan-Puan rasa hilang motivasi dan semangat untuk beli kereta baru. Dan akan rasa lebih semangat untuk menyimpan dan melabur dan rasa sangat-sangat membazir

“#SeminarBMW Padat Dengan Ilmu Pengurusan Kewangan” – Testimoni Peserta Seminar Bijak Merancang Wang

Satu kepuasan bagi seorang trainer apabila peserta mendapat dan mencatat nota ilmu-ilmu yang dikongsi sepanjang trainng. Baru separuh hari dan 4 muka surat penuh nota yang disalin. Saru lagi perkongsian dan testimoni dari peserta #SeminarBMW semalam; “Satu hari punya Seminar BMW ni memang cukup padat. Separuh hari pun dah 4 pages dah ilmu dia. Banyak kot ilmu

“#SeminarBMW Mengajar Saya ilmu Mengurus Faraid” – Testimoni Peserta Seminar Bijak Merancang Wang

Syukur apabila peserta puas hati menghadiri #SeminarBMW dan akui tidak ada agenda tersembunyi dari program ini 🙂 Satu lagi testimoni dan perkongsian peserta #SeminarBMW semalam. “You learn a lot as long as you try to be humble, and it is best to learn from someone that teaches without hidden interests or agendas.” Sumber dari FB Afyan Mat Rawi 

Kenapa Saya Tak Minat Jadi Pelakon

Saya tak pasti berapa bonus yang Awie dan Delimawati dapat. Saya juga tak pasti berapa yang Jalil Hamid dapat sepatutnya untuk shooting tersebut. Tapi ini juga antara sebab kenapa saya tak berminat menjadi pelakon, tapi lebih senang kerjaya dalam bisnes takaful. Hoho! Nak jadi pelakon, perlu datang screen-test, tengok rupa – baru ada peluang berlakon.

Takaful “Loving Couple Policy / Polisi Kasih Sayang”

Pernah dengar “Loving Couple Policy” takaful?r Ia bukan produk takaful, tapi konsep dalam melanggan takaful. “Loving Couple Policy” atau “Polisi Kasih Sayang”, ialah polisi takaful yang diambil sesama suami isteri dengan suami sebagai pemegang polisi isteri dan isteri sebagai pemegang polisi suami. Dengan kata lain; Polisi A : Suami sebagai pemegang polisi dan isteri sebagai

Ketika Kita Sedang Berkira-kira

Ketika kita sedang berkira-kira untuk beli periuk jenama Nozza atau Philip, Ketika kita sedang berkira-kira untuk masak apa hari ini, Ketika kita sedang berkira-kira untuk makan di mana nanti, Ada keluarga yang sedang merebus batu untuk memujuk anak-anak yang kelaparan…. Ketika kita sedang bersungut tentang gaji minima RM1,1000, Ketika kita sedang bersungut komisen kita dipotong

Rebus Batu Pujuk Anak Kelaparan

REBUS BATU PUJUK ANAK KELAPARAN BOTA: “Kesempitan hidup pernah memaksa saya memujuk empat anak yang kelaparan dengan merebus batu sebelum meminta mereka tidur dan akan dikejutkan selepas ‘makanan’ itu masak sementara saya mencari lauk,” kata ibu tunggal, Noorhayati Said. Noorhayati, 41, bergelar ibu tunggal sejak 14 tahun lalu, selepas berpisah dengan suami yang hilang tanpa
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com