fbpx

Category: Skim Cepat Kaya

8 STEP SANG SCAMMER – Bagaimana Scammer Memerangkap Mangsa?

8 STEP SANG SCAMMER Bagaimana scammer memerangkap mangsa? STEP 1: Mereka akan gunakan orang-orang berpengaruh, VVIP, malah juga golongan agama dan ulama untuk mempengaruhi orang ramai. “Ustaz pun join. Takkan tipu kot?” “Doktor pun promote. Takkan Doktor tipu?” “Menteri yang rasmi program ni” STEP 2: Scammer ada banyak duit yang datang daripada sumber orang asing

Guna 2 Prinsip Asas Ini Untuk Selamat Dari Scam

“Emollient dan Expasset Malaysia nih scam or x?” “Tuan boleh siasat Vbdata adakah scemcer” “Assalam. Sy ada tgk video saudara di ml studio. Apa pendapat bro, tentang affiliate junction?” “salam tuan afyan, tuan sbg pakar dlm bidang tersendiri, nak tny pdpt tuan ttg amway” “saya nak bertanya berkenaan pelaburan di Ace Holding tuan. pernah dengar

Kalaulah Betul Mudahnya Buat Duit..

Mudahnya duduk rumah dapat duit? 7 hari dapat RM7,000? Kalau betullah mudahnya duduk rumah dapat duit dan boleh dapat duit RM7,000 dalam masa 7 hari; – Nescaya orang yang buat flyers ini tak perlu susah-susah buat flyers pun, – tak payah susah-susah design flyers, – tak payah susah-susah print flyers, – tak payah susah-susah letak

Fokus Cari Downline Ajak Buat Personal Loan

Terima mesej; “Tentang HOI X (bukan nama skim sebenar – Afyan) .. En afyan pernah dengar tak? Cara dia sama saja bila upline mengajak downline buat personal loan RM20K utk beli pelbagai produk dari HOI X. Contoh nya kofee kosmetik sabun dr xxxx dan mcm mcm lagi jual.. Lepastu downline tadi kena tarik ahli lain

Poll-Kes Saman Alfafa

Poll tahun lepas, selepas menang lawan Alfafa di mahkamah. Yang mengundi beri sokongan ramai. Tapi apabila tang sumbangan dana, sebenarnya nak dapat 100 orang pun susah. Kalau undian 1.2k itu diterjemahkan dalam bentuk dan sumbangan RM100 setiap orang, mudah-mudah kumpul RM100k. Last-Last, aku pencen. Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

Awas! Scammer Sanggup Buat Apa Sahaja

Scammer sanggup berbuat apa sahaja untuk mendapat kepercayaan daripada orang ramai. Sanggup menaburkan janji-janji palsu. – Menawarkan pelaburan dengan keuntungan berlipat kali ganda. – Mwndakwa produk mereka boleh sembuhkan 1001 macam masalah dan penyakit. Sanggup menipu kelayakan akademik. – Pakai degree palsu. – Pakai ijazah PhD palsu. Sanggup mengeluarkan modal untuk mempromosi diri mereka. –

Soalan-soalan Skim Sontot

Anda ada masalah di bawah ini; – Wang gaji selalu tak cukup? – Hujung bulan selalu miss soru? – Hutang berlambak-lambak? – Selalu dapat surat amaran bank? – Perbelanjaan melebihi pendapatan? – Dah naik segan nak meminjam sebab hutang lepas pun tak bayar lagi? – Dah bertahun-tahun bekerja pun masih sukar untuk ada simpanan RM1,000?

Suatu Ketika Dahulu Aku Pernah “Mengemis”

Suatu ketika dahulu aku pernah “mengemis” sebegini untuk mencukupkan kos tabung guaman lawan Alfafa. Kusangkakan ia mudah sahaja memandangkan followers ku ketika itu kira-kira 50,000+++ Congakan mudah, hanya perlu 10% sahaja followersku dermakan RM10, sudah lebih dari cukup. Rupa-rupanya tidak. Aku jadi pengemis. Berbulan-bulan baru cukup. Sejak itu aku bersara. Sekian catatanku…. Sumber dari FB
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com