Hibah KWSP?

1. KWSP tak boleh dihibahkan; 2. KWSP tak boleh dituntut sebagai harta sepencarian; 3. KWSP hanya boleh dilantik penama; 4. Penama KWSP tu hanyalah pentadbir bukannya pemilik; 5. KWSP perlu difaraidkan; 6. Pembahagian secara muafakat hanya boleh dibuat jika semua waris faraid bersetuju. Dari FB Ahmad Mustapha HIBAH KWSP ? Malam tadi terbaca satu komen

PKP : Poket Kena Penuh

Dari FB Khairul Anuar Basri PKP : Poket Kena Penuh ~ eksklusif bersama Tuan Afyan Mat Rawi. Saya minta ampun minta maaf. Saya minta ampun minta maaf Saya minta ampun minta maaf. Sepatutnya saya live FB tadi jam 3 petang bersama beliau. Tapi ada sedikit masalah teknikal. Tak boleh nak live jugak walaupun kami berdua dah

Bedah Buku Tersontot Di Pintu Shorga

Terima kasih sahabat saya Sdra Mohd Nadzim atas review buku ini. Buku ini dah tak dicetak lagi. Jadi jangan tanya mana nak beli. Kalau ada jumpa tu, kira bertuah la. Tak silap sahabat saya ni beli online masa PKP, baki stok yang kedai return sebab tak laku kot. Hoho! Kat ofis saya ada beberapa buah. Saya ingat

Bersederhana Itu Jauh Lebih Baik

Jarang konsultan saya di INFAQ Consultancy buka rahsia saya secara terbuka begini. Hahahaha… Dari FB Noraini Othman Akibat COVID-19.. Kita semua perlu mengubah norma kehidupan yang disarankan oleh KKM. Kita semua perlu berada di kediaman masing-masing lantaran PKP. Pelbagai kisah derita sana-sini. Kerinduan kerana berjauhan atau lebih tragis kehilangan yang tersayang. Kehilangan pendapatan juga membuat

Ilmu Berkenaan Antara MRTT dengan MLTT

Daripada beberapa bulan lepas saya turunkan ilmu berkenaan antara MRTT dengan MLTT kepada para perunding di INFAQ. Sebenarnya dari tahun lepas lagi. Cuma tahun ini lebih kerap. Pesan saya kepada para perunding “repetation is mother of learning”. Pengulangan ada ibu segala ilmu. Atas dasar itu, dalam training baru-baru ini, saya buat sesi pengukuhan dan pengulangan

Top 10 Rakan-Rakan Ejen Affiliate 

Rabu lepas, genap seminggu program affilate #eSeminarBMW dijalankan. Ini senarai Top 10 rakan-rakan ejen yg menyertai program ini. Bermula petang tadi, kami dalam proses transfer semua komisen yg berjumlah hampir mencecah 6 angka kepada keseluruhan kira-kira 150 ejen yg membuat jualan. Dalam senarai Top 10, seramai 6 orang baru pertama kali sertai program affilate seumpama ini, dan

Terima Kasih Atas Sokongan

Hari ini genap 10 dari tarikh pelancaran semula e-Learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW, Rabu lepas. Ini antara rakan-rakan influencer, tokoh-tokoh public dan figure yang awal-awal memberi sokongan terhadap produk digital sulung e-learning keluaran INFAQ Consultancy ini. Terima kasih saya ucapkan kepada kalian atas sokongan yang diberikan. Hanya Allah sahaja yang mampu membalasnya. Juga tak lupa

Produk Baru Daripada Cikgu Matematik Paling Berpengaruh

Jam 12 tengah hari ini bersedia untuk pelancaran produk baru daripada Cikgu Matematik Paling Berpengaruh di Facebook, tidak lain tidak bukan Cikgu Mohd Fadli Salleh Saya berpeluang untuk melihat sebahagian daripada produk digital terbaru ini. WOWWW!! Memang impresif. Sesuai untuk kanak-kanak belajar matematik. Kenapalah tak ada zaman saya dulu? Takpa, walaupun dulu saya tak dapat, saya
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com