fbpx

Kerjaya Perunding Unit Trust Single License Investment

  • 6 months ago
  • 3Minutes
  • 440Words
  • 0Views

Peluang pelaburan dengan 20 syarikat unit trust

Kami menawarkan peluang pelaburan untuk lebih 20 syarikat unit trust di Malaysia melalui platform Single License Investment ini.

Peluang untuk rakan- rakan bidang servis kewangan seperti ejen takaful, unit trust, wasiat, perbankan dll untuk meluaskan portfolio bisnes dalam bidang pelaburan saham amanah menggunakan platform Single License Investment (SLI).

Melalui bisnes SLI, ia selangkah ke arah menjadi perunding kewangan profesional tanpa bias kpd mana-mana syarikat atau brand. Dengan Single License Investment, konsultan boleh akses kepada lebih 300 dan saham amanah daripada 27 kompeni investment di Malaysia.

Yang paling penting, ada kira-kira 100++ dana patuh syariah dan ia diluluskan oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Dalam sesi BOP ini tidak akan ditunjukkan wang berkepuk-kepuk, kereta mewah, rumah banglo untuk menarik anda menyertai bisnes ini.

Tapi akan ditunjukkan data bagaimana membantu pelabur unit trust memilih dana-dana yang berkualiti dan yang perform tanpa perlu bergantung kepada brand dan propaganda marketing syarikat. Data-data dari Bloomberg, Lipper, Novagni inilah yg membezakan bagaimana seorang konsultan / advisor memberi khidmat nasihat kod pelangganberbanding cara ejen / salesman semata yg hanya bergantung kpd brand popular dan product pusher.

1 platform akses lebih 20 syarikat

Juga didedahkan bagaimana pelabur boleh akses kepada lebih 20 syarikat pelaburan di Malaysia dengan hanya menggunakan 1 platform sahaja!

Kami akan kongsikan bagaimana bisnes Single License Investment ini menjadi Blue Ocean Strategy dlm industri unit trust di Malaysia.

Boleh tanya rakan sekeliling anda, berapa syarikat unit trust yg mereka tahu? Selalunya 2 syarikat sahaja. Paling banyak pun 3 atau 4. Walhal di Malaysia ada hampir 30 syarikat!

Sertai kami di INFAQ Consultancy untuk menjadi pioneer dalam bisnes yg masih segar di Malaysia ini.
Jika berminat menyertai Team Unit Trus INFAQ,

Mohon isi maklumat dibawah :

Berminat untuk menyertai INFAQ dalam team mana? Boleh tanda lebih dari satu.(required)

............................................................
Buku FIRE
Buku F.I.R.E - FINANCIAL INDEPENDENCE RETIRE EARLY
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuFIRE.com