Testimoni – Tuan Aswad

Rezeki PKP

Saya banyak dapat sales masa PKP. Income pun dah lebih banyak dari gaji sekarang.

Sebenarnya saya masih bekerja sebagai engineer. Sekarang banyak bekerja dari rumah.

Jadi boleh la selit-selit buat takaful. Contohnya masa waktu malam bila dah habis kerja.

Waktu kerja biasa agak suntuk untuk buat sebab nak ambil anak sekolah semua.

Dulu saya ada baca satu posting pasal scammer emas. Tulisan dalam posting tu berbeza.

Posting tu Tuan Afyan yang tulis. Lepas tu saya jumpa pula posting pasal kerjaya takaful. Saya pun cubalah.

Bila makan gaji ni kenaikan dia tahunan je. Jadi saya buat takaful untuk dapatkan side income. 

Buat takaful ni kenaikan dia banyak kali jugalah. Income pun semakin bertambah.

Ikut sahaja sistem yang INFAQ sediakan

Bila join INFAQ Consultancy ni just follow je sebab semua dah ada. Sistem sendiri dah ada, benda nak present pada klien dah ada, bahan-bahan dah ada, website dah ada.

Kalau perlu apa-apa boleh ambil je daripada website. Penuh dengan maklumat dan artikel. Setiap minggu kita akan ada training. Setiap pagi pula ada Dhuha meeting.

Dalam training dan meeting banyak Tuan Afyan akan share ilmu pasal kewangan. Kita juga ada sesi knowledge sharing daripada ejen lain.

Tuan Afyan dah 20 tahun dalam bidang ni. Beliau dah jumpa banyak rejection, banyak liku-liku, banyak halangan-halangan. Itu semua beliau dah tempuh.

Tuan Aswad
Perunding Takaful – INFAQ Consultancy

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com