Testimoni – Tuan Syafiq

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:0Views

Dari part time ke full time

Saya dah 4 tahun menjadi perunding takaful. Dulu saya bekerja dalam bidang logistik. 

Disebabkan nak cari duit lebih, saya buat keputusan menjadi perunding takaful. 

Mula-mula saya buat part time 2 tahun. Bila nampak boleh pergi jauh, saya berhenti kerja dan buat full time.

Tahun lepas saya dapat pergi Scotland. Komisyen saya sekarang dekat RM7,000 sebulan.

Saya tahu pasal INFAQ Consultancy sebab follow Tuan Afyan di Facebook. Saya nampak posting beliau update berkenaan dengan aktiviti dan tim INFAQ . 

Saya nampak environment dalam tim ni macam menarik untuk saya join sekali. Ejen pun ada share dan update aktiviti mereka. 

Tertarik dengan INFAQ Consultancy

Jadi saya rasa tertarik dengan environment dalam tim. Satu hari tu saya PM beliau untuk tanya pasal INFAQ Consultancy. 

Kalau nak income, nak belajar pasal pengurusan kewangan, anda kena join INFAQ Consultancy.

Kita dalam circle yang positif tentang kewangan. Selalu dengar nasihat yang dapat membentuk mindset kita tentang kawangan.

Cara kerja tim INFAQ mengubah diri kita lebih dekat kepada agama. Kerja dulu beragama jugalah tapi tak sama macam sekarang. Sekarang jadi rapat dengan agama.

Kalau betul anda nak earn income dan pada masa yang sama nak perbaiki diri anda dalam pengurusan kewangan, jadi anda perlu join INFAQ.

Sebab dalam INFAQ bukan semata-mata fokus kepada Takaful, kita akan menyeluruh. Boleh diaplikasikan dalam kehidupan kita juga.

Tuan Syafiq
Perunding Takaful – INFAQ Consultancy

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com