fbpx

Apa komen geng forex online trader apabila kompeni OctaFX masuk dalam alert list

  • 2 years ago
  • 1Minute
  • 115Words
  • 215Views

Boleh agak apa komen geng-geng forex online trader apabila kompeni OctaFX masuk dalam alert list.

“Kalau kena cukai nanti halal la”

“Kat Malaysia je haram, kat Wakanda halal”

“Bukan susah pun nak jadi patuh syariah. Lantik penasihat syariah”

“Masuk alert list sebab tak ada cukai kepada kerajaan”

“Perbankan Islam pun riba”

“Isu rasuah lagi besar daripada isu forex ni”

“Kalau tak ada ilmu memang haram. Kami trade dengan ilmu”

“Wang kertas bukan item ribawi. Saya dah rujuk Ustaz Google”

“Kalau bayar mufti-mufti ni, sure dapat status halal forex ni”.

“Tunjukkan ayat dalam Quran kata forex haram?”

“Sebab kerajaan baru tak untung la ni”

“Afyan guru ajar loan riba”

Sumber dari FB Page Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku FIRE
Buku F.I.R.E - FINANCIAL INDEPENDENCE RETIRE EARLY
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuFIRE.com

Apa komen Saudara/anda tentang tulisan ini?

Recommended
Tok Belagak ugut saman, sampai tersontot masih tak saman. Alhamdulillah.…