Ikut Bajet Anda Bukan Ikut Bajet Ejen

  • Reading:3Minute:s
  • PostView Count:3Views

Dipetik dari FB Wanie Liman

 

[ CELOTEH HARI MINGGU ]

Mesti uolss tengah scrool FB kan

Jom baca citer Kak Wanie jap..

 

Kak Wanie tak letak syarat bagi orang yang bertanya dan ingin mendapatkan maklumat tentang HIBAH.

Sedikit sebanyak Kak Wanie faham apa yang ada dalam kotak fikiran anda.

Anda ingin tahu tentang Hibah, anda ingin ada perancangan Hibah untuk keluarga. Apa yang anda risau adalah komitment. Dengan erti kata lain BUDGET anda yang terhad.

Ramai yang hanya minta quotation atau tanyakan harga, tetapi apabila harga tidak memenuhi budget, terus diam dan sepi, krik krik. Sayang sekali anda bataskan diri anda dengan tidak bertanya detail @ negotiation.

Sebagai Konsultan senior dalam bidang takaful, suka untuk Kak Wanie bagi tahu, takaful bukan benda yang perlu kita BELI tetapi ia perlu di RANCANG. Dalam erti kata lain, takafual adalah sebahagian daripada perancangan kewangan keluarga untuk janga masa panjang. Setiap orang mempunyai perancangan kewangan yang berbeza walaupun ber GAJI SAMA.

Jika anda tengah melalui situasi ini, izinkan Kak Wanie bantu anda.

 

Kita set satu appointment dan jumpa dalam 20-30 minit ;

Apa yang Kak Wanie bole bantu :

Share berkenaan dengan Formula Urus Wang

Share Maksud Hibah secara keseluruhan ; Kepentingan dan Keperluan Hibah untuk Individu, Suami dan Isteri.

Kira berapa jumlah Hibah yang diperlukan mengikut BUDGET ANDA. Bukan budget Kak Wanie

 

Ada jugak ke yang berfikir-fikir dan takut untuk jumpa ?

Takut kalau dah jumpa nanti kena buat komitmen atau kena paksa ambik takaful

 

Pilihan di tangan anda.

NO OBLIGATION

Sepanjang menjadi Konsultan Takaful, bukan semua orang yang Kak Wanie jumpa ambil polisi dengan Kak Wanie. Yang penting Kak Wanie enjoy apabila dapat berkongsi tentang ilmu kewangan dan kepentingan takaful kepada orang ramai. Mungkin itu sahaja yang Kak Wanie ada, yang boleh dijadikan bekalan untuk saham akhirat nanti. In Shaa Allah.

 

Cuma satu la.. pesanan masyarakat dari Kak Wanie

Dalam kita duk buat survey atau compare tu, jagalah adab orang melayu kita yang tinggi dengan budi bahasa. Kalau NAK cakap NAK, kalau TAK MINAT, tak menjadi masalah, cakaplah sepatah. Tak adalah Kak Wanie ter tunggu-tunggu dan ter tanya-tanya.

Kak Wanie orang berniaga, kami diasuh untuk berjiwa kental dan cakap straight @ cakap direct. Tak jadi client tak apa, kita bole jadi kawan

Ada jugak yang nakal, ejen dari company lain pon PM Kak Wanie untuk dapatkan info, tak bagi tahu pulak dia ejen, tapi bila dah kantoi, alamak malu sendiri pulak

Cakap awal-awal kan senang kita bole berkongsi info tak perlu lah nak menyamar. Buang masa. Kan adik kakak abang

Hibah Takaful ni tidak lah mahal sangat kalau betul pada cara dan gayanya. Ada yang RM30/sebulan, Rm50, RM90 dan sebagainya. Ia bergantung kepada umur dan nilai Hibah yang diambil. Kalau TIADA KEMAMPUAN untuk ambil yang tinggi, cukuplah sekadar BASIC dahulu. Yang penting ADA.

Jika anda SERIUS mencari Hibah Takaful, boleh PM Kak Wanie ya.

Sekurang-kurangnya ini lah cara yang Kak Wanie ada untuk bantu anda yang sedang mencari Hibah.

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recommended
Di petik dari FB Shahirla Azmin Kadir Pagi ni keratan…