fbpx

Konvensyen Malaysia Positif 2020 – Pesta Buku Selangor

  • 4 years ago
  • 2Minutes
  • 228Words
  • 314Views

Image may contain: 6 people, people smiling

Image may contain: 6 people, people smiling

Jom ke Pesta Buku Selangor yang sedang berlangsung sekarang dan hadiri Konvensyen Malaysia Positif 2020 pada Sabtu dan Ahad ini.

InsyaAllah slot saya yang terakhir sekali pada hari Ahad 1 Mac.

#JomBaca

“JOM BACA”

Tema *JOM BACA* pada *Pesta Buku Selangor 2020* adalah satu pendekatan yang segar, mantap dan agresif untuk menarik masyarakat mencintai buku dan menyemarakkan pembudayaan membaca. Dengan membaca, rakyat akan berilmu serta menjadi aset kerajaan yang tidak terhingga nilainya.

*“JOM BACA” Pesta Buku Selangor 2020 (PBS2020)* merupakan satu fenomena memupuk minat membaca dan menambah nilai kesempurnaan manusia. Melalui pembacaan, minda kita akan terbuka luas dan maklumat yang diperolehi amat berfaedah bukan sahaja kepada individu itu sendiri tetapi kepada organisasi serta masyarakat.

Kemenjadian masyarakat yang bermaklumat dan berilmu tinggi adalah tunjang penting kepada negara. Inilah usaha kerajaan dalam menuju ke arah negara maju, membaca merupakan tunjang utama untuk merealisasikannya.

KMP2020 kali ini diadakan selari dengan Pesta Buku Selangor 2020 di tempat yang sama, Selain daripada dapat hadir ke KMP2020, anda juga boleh mengunjungi ratusan pameran bahan-bahan bacaan berkualiti untuk menggandakan lagi pengetahuan menempuhi tahun 2020 ini.

Saya difahamkan tiket sudah penuh tetapi pihak penganjur sedang berusaha untuk menambah lagi kerusi. Jikalau anda nak segera dapatkan tiket apabila bertambah kerusi nanti, anda boleh masuk dalam waiting list dengan mengisi borang di bawah ini:

Dapatkan tiket di sini

JUMPA NANTI DI SANA. GANDAKAN POSITIF SELALU!

JOM BACA

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku FIRE
Buku F.I.R.E - FINANCIAL INDEPENDENCE RETIRE EARLY
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuFIRE.com

Apa komen Saudara/anda tentang tulisan ini?

Recommended
Pagi tadi saya share program ini, yang saya dimaklumkan sudah…