fbpx

Category: Program / Seminar / Bengkel Kewangan

SeminarBMW Anjuran Badan Kebajikan Islam Petronas (BAKIP) Kota Kinabalu.

Terima jemputan untuk berkongsi modul #SeminarBMW nun jauuuuuuh di Kota Kinabalu Sampai di sana malam tadi dan terus balik ke KL selepas program, esok ada program Train The Consultant (TTC) pula. Dengan peruntukan masa sejam setengah tadi, mudah-mudahan para peserta dapat manfaat dan amalkan beberapa ilmu kewangan yang sempat dikongsi. Terima kasih atas jemputan Badan Kebajikan Islam

“#SeminarBMW Upgrade Ilmu Kewangan Kita” – Testimoni Peserta Seminar Bijak Merancang Wang

Satu lagi perkongsian dan testimoni dari peserta #SeminarBMW semalam. Lagi perkongsian dan testimoni boleh scroll FB saya atau klik hashtag #SeminarBMW “Cukup mudah difahami tentang kewangan dan #newbieskewangan lagi lagi ‘fresh graduated’ yg luar bidang mahupun yg dah lama” “Ilmu kewangan islam ini perlu dipelajari dan difahami terutama buat anak muda sebab anda sukar dapat ilmu-ilmu begini di kampus

“#SeminarBMW Patut Dihadiri Terutamanya Anak-anak Muda” – Testimoni Peserta Seminar Bijak Merancang Wang

Testimoni daripada peserta #SeminarBMW semalam; “slot seminar 1 hari pun rasa belum cukup sebab banyak benda yang kami tidak tahu” Alhamdulillah….masih diberi peluang untuk menghadiri seminar bijak merancang wang…seminar ni adalah seminar kali pertama kami hadiri..seminar yg sangat2 membuka minda,mengubah mind set, merancang kewangan agar dapat diguna dengan sebaiknye… Secara jujurnya setelah kami hadiri seminar ni bnyk

“#SeminarBMW Merumuskan Formula Untuk Saya Membeli Kereta” – Testimoni Peserta Seminar Bijak Merancang Wang

Satu lagi sharing peserta #SeminarBMW semalam. “Asbab hadiri seminar ini, tak jadi saya nak beli Honda city 😅” Jadi, kepada rakan-rakan yang bercadang untuk beli kereta baru, saya tak galakkan datang ke SeminarBMW ini. Nanti Tuan-Puan rasa hilang motivasi dan semangat untuk beli kereta baru. Dan akan rasa lebih semangat untuk menyimpan dan melabur dan rasa sangat-sangat membazir

“#SeminarBMW Padat Dengan Ilmu Pengurusan Kewangan” – Testimoni Peserta Seminar Bijak Merancang Wang

Satu kepuasan bagi seorang trainer apabila peserta mendapat dan mencatat nota ilmu-ilmu yang dikongsi sepanjang trainng. Baru separuh hari dan 4 muka surat penuh nota yang disalin. Saru lagi perkongsian dan testimoni dari peserta #SeminarBMW semalam; “Satu hari punya Seminar BMW ni memang cukup padat. Separuh hari pun dah 4 pages dah ilmu dia. Banyak kot ilmu

“#SeminarBMW Mengajar Saya ilmu Mengurus Faraid” – Testimoni Peserta Seminar Bijak Merancang Wang

Syukur apabila peserta puas hati menghadiri #SeminarBMW dan akui tidak ada agenda tersembunyi dari program ini 🙂 Satu lagi testimoni dan perkongsian peserta #SeminarBMW semalam. “You learn a lot as long as you try to be humble, and it is best to learn from someone that teaches without hidden interests or agendas.” Sumber dari FB Afyan Mat Rawi 

SeminarBMW Sepatutnya Percuma?

Dalam satu posting promosi Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW, seorang pengguna FB mengatakan program SeminarBMW ini sepatutnya percuma sahaja. Katanya, ada program lain di Public Gold yang mempunyai modul yang sama diadakan secara percuma sahaja. Cuma saya nak pastikan program yang mana yang dimaksudkan. Kalau ada rakan-rakan ejen Public Gold yang pernah hadiri program #SeminarBMW untuk

#SeminarBMW Bersama Warga Jabatan Pembangunan Kemahiran, Wilayah Selatan, Johor Bharu.

Dua hari berkampung di Johor Bharu. Akhir-akhir ini kerap pula dapat undangan berprogram di Johor. Bulan lepas baru sahaja berprogram bersama NGO IKRAM, Pontian. Beberapa bulan sebelum itu di Batu Pahat. Kali ini pula berprogram Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMWbersama warga Jabatan Pembangunan Kemahiran, Wilayah Selatan, Johor Bharu. Macam nak kena cari rumah di Johor juga
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com