PKP : Poket Kena Penuh

Dari FB Khairul Anuar Basri

PKP : Poket Kena Penuh ~ eksklusif bersama Tuan Afyan Mat Rawi.

Saya minta ampun minta maaf.
Saya minta ampun minta maaf
Saya minta ampun minta maaf.

Sepatutnya saya live FB tadi jam 3 petang bersama beliau. Tapi ada sedikit masalah teknikal. Tak boleh nak live jugak walaupun kami berdua dah cuba untuk live.

Maafkan saya ye. Ampunkan saya ye.

Tapi untuk tak menghampakan semua, saya ada buat sedikit rakaman video bersama beliau. Ada 3 killer questions yang saya tanya kepada beliau :

 Ada tak kesan PKP kepada aliran tunai masuk ke dalam poket kita?

 Macamana caranya untuk kita pastikan poket kita gemuk walaupun dalam musim PKP?

 Apa perlu kita buat untuk pastikan poket yang gemuk dalam musim PKP tidak kempis dan kurus?

Nak tahu apa jawapannya?

Saksikanlah video yang saya sertakan ni.

Kalau nak dapat lebih lagi ilmu mahal, boleh tengok dalam ruangan komen yang pertama.

#KAB
#StayAtHome

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com