fbpx

Siapa yang harus memiliki eSeminarBMW?

  • 4 years ago
  • 2Minutes
  • 303Words
  • 280Views

Dipetik dari FB M Affandi Ariff

Siapa yang harus memiliki BMW – BIJAK MERANCANG WANG ini. ?

Orang bawahan B40.
Golongan yang sentiasa berusaha keras bagi memajukan diri sendiri dan keluarga. BMW ini sesuai kerana didalamnya terdapat pengalaman yang berguna boleh dijadikan panduan dan juga sempadan. Juga dengan membeli BMW ini dapat peluang jana pendapatan.

Orang Pertengahan M40.
Golongan yang penuh dengan komitmen dan wang sentiasa cukup² di akhir bulan. Pastinya Buku Manual Wang yang disertakan dapat membantu dengan penuh interaktif bagi memastikan tiada ketirisan berlaku pada tempat yang tidak patut setiap bulan macam Online Shopping.

Orang Atasan T20.
Lazimnya golongan ini punyai duit lebihan. Dalam BMW Ini diterangkan bagaimana duit lebihan itu boleh dilaburkan ke tempat sesuai yang boleh dilipat kali gandakan lagi bagi mencapai kebebasan kewangan. Seterusnya turut diajar bagaimana men’suci’kan harta bagi orang Islam supaya lebih berkat. Jika tak habis makan lagi turut terkandung bagaimana hendak mewariskan harta² itu.

Anak Muda.
Generasi baharu yang mula menjejaki alam kampus dan alam pekerjaan. Hati-hati, anda tergolong dalam mangsa yang sentiasa dinanti pemangsa scammer. Disini BMW mengajar supaya lebih berhati² dalam setiap langkah yang diambil oleh anak muda seperti tips beli kereta pertama dan juga rumah.

Orang Tua.
Orang kata tiada apa dah dalam dunia ni golongan ini nak. Tapi harus diingat harta yang ditinggal kepada waris² itu ada kaedahnya. Ilmu tentang pusaka, wasiat, wakaf dan sebagainya dapat memastikan kebahagian waris² selepas pemergian kita kelak ke alam abadi.

Mudah kata tiada yang harus terlepas dari miliki produk ini. Pakej lengkap ilmu kewangan buat kita sejak dari baligh sehingga akhir hayat. Jika rasa tidak dipakai ketika ini, boleh sahaja dibaca kelak sambil menangis bila sudah ‘terhantuk’ dengan masalah kewangan. Sekurang²nya dapat bangkit kembali dari kejatuhan.

Mahukan BMW dengan harga promosi dalam waktu terhad ini klik di sini 

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku FIRE
Buku F.I.R.E - FINANCIAL INDEPENDENCE RETIRE EARLY
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuFIRE.com

Apa komen Saudara/anda tentang tulisan ini?

Recommended
Dipetik dari FB Salkukhairi Abd Sukor 10 LANGKAH AWAL KENA TANYA…