Sticker nama sekolah anak-anak

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:74Views

Saya baru terima sticker nama sekolah anak-anak beberapa hari lepas dari JomCetak2u,. Maaf baru sempat nak review.

InsyaAllah jika berkesempatan nanti saya kongsikan video pula.

First impression saya bila terima sticker nama ni memang WOW lah, sungguh di luar expectation. Kualiti yang memang puas hati, kertas yang tebal, kemas dan corak berwarna-warni. Memang menarik. Mula-mula saya ingat stiker kertas biasa. Rupa-rupanya ia kertas berkualiti dan kalis air.

Pelbagai jenis pilihan sticker ada, sticker nama, label buku, label jadual kelas anak-anak, sticker baju pun ada. Tampal sahaja di baju, boleh cuci takde masalah. Memang memudahkan kerja.

Yang menariknya lagi, siap boleh pilih gambar kartoon kesukaan anak-anak. Anak-anak tak payah cakap lah, semua peralatan sekolah diorang nak tampal sticker tu. Tak payah risau alat tulis hilang ke gaduh berebut siapa punya lagi, sebab dah tampal sticker nama siap-siap.

Sekarang tengah ada promosi sehingga 30% sampai esok. Banyak boleh jimat. Oh lupa, sticker nama tu banyak pcs ye, silap-silap boleh guna untuk tahun depan terus.

Untuk info lanjut tentang Sticker Nama boleh klik link ni terus —>

Klik di sini


.
.
P/S : Harga promosi terhad untuk 100 orang terawal dan Tempahan dibuka sehingga 30 Mac ini sahaja!

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended
"Motivation comes and goes. If you want to do something…