Belajar Onpay untuk bisnes di bulan Ramadhan

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:119Views

Nak puasa dah tak lama dah kan? Lagi beberapa hari je lagi dah nak masuk bulan Ramadan.

Apabila masuk bulan puasa ni kita akan nampak 3 golongan akan muncul:

1.Fokus Ibadah.
2.Berniaga.
3.Geng plastik hitam yak yak yeh.

Saya harap rakan-rakan masuk dalam 2 golongan 1 dan 2 dah ye. Takkan la nak join yang nombor 3 tu. Hahaha.

Yang nombor 1 tu, Alhamdulillah. Sebab masa ni lah kita nak kumpul pahala yang banyak dalam bulan yang mulia.

Bagi yang nak berniaga bulan puasa ni ada orang memilih berniaga kat bazar dan ada yang memilih berniaga online.

Kalau pilih online, rakan-rakan dah kena mula buat marketing dah produk yang akan dijual. Jangan tunggu masuk bulan puasa baru nak jual.

Biasa orang jual online ni macam serunding daging, kuih raya, baju raya, langsir, sofa dan macam-macam lah boleh jual.

Paling senang nak setup web nak menjual online ni korang pakai Onpay.

Onpay ni dia tempat rakan-rakan buat web yang mudah dan simple untuk menjual apa saja produk atau servis.

Apabila orang datang web onpay kita je, dia dah boleh terus buat pembelian dan setiap maklumat pelanggan kita terima tu akan disimpan dalam sistem dengan baik.

Mudah kan?

Disebabkan bukan semua tahu nak buat web onpay ni, saya rekemen rakan-rakan dapatkan Ebook panduan ni untuk ada web jual produk.

Ebook Untung Bisnes Online 100% Dengan Onpay ni sangat mudah untuk korang belajar. Ikut saya step by step yang ada. Sekejap saja siap. Lepas tu dah boleh dah promote apa yang kita jual.

Nak tau boleh tengok di ruangan komen.

Berniaga-berniaga juga, ibadah jangan dilupakan. Buat online ni insyaallah banyak masa untuk ibadah nanti.

P/s: Rakan-rakan boleh pakai yang FREE tau dari onpay untuk menjual. Boleh pakai 3 bulan. Tak payah bayar apa-apa. Itu yang best!

Sesiapa yang buat bisnes online tapi tak pakai OnPay ibarat pohon tidak berbuah.

Sesuai ke pepatah ni? 😂
Daftar onpay secara percuma di sini
Belajar onpay pula di sini

Sumber dari FB Page Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended
Tahniah Zizan! Alhamdulillah, beliau berhenti daripada forex. Semoga ia didasari…