Category: Buku Penerbitan

Review Dari Beberapa Tokoh Dan Influencer Untuk  #BMW3series

Beberapa tokoh dan influencer sudah review produk terbaru, #BMW3series Buku Manual Wang | Blueprint for Money & Wealth. Ia dalam bentuk buku manual dengan konsep 3C: Cetak, Catat dan Cetuskan. Peserta boleh CETAK e-workbook ini. Kemudian CATAT maklumat kewangan dan buat analisa. Akhir sekali ia akan CETUSKAN blueprint kewangan peribadi untuk dijadikan sebagai plan tindakan. InsyaAllah

Apa Bezanya #eSeminarBMW Dengan #BMW3series?

#eSeminarBMW #eSeminarBMW adalah e-learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW untuk belajar tentang perancangan kewangan. Manakala #BMW3series pula e-learning untuk mengambil tindakan berdasarakan modul yang disusun dalam #eSeminarBMW. Contoh mudah saya buat analogi begini. #eSeminarBMW macam kita tonton ceramah kesedaran kesihatan atau baca berkenaan cara-cara menjaga kesihatan. Kita tahu berapa berat badan yabg ideal. Kita tahu apa makanan yang sihat dan tidak. Kita

Kenal Tak Minachi Ni? Sugu Pavithra

gambar 1 Rujuk gambar pertama, screnshoot bulan lepas, subscribers dia 100k lebih. Tadi saya cek, dah lebih 600k!!!! Makkkkkk aiiiiiiii!! Sebulan dua lagi boleh cecah 1 million subscribers beliau. Agak-agaknya berapa income bulanan dia dapat dari hasil dia bangunkan Channel YouTube? Dimaklumkan, dia belajar bangunkan Channel YouTube daripada jirannya yang juga seorang YouTuber. Sekarang subscribers

Bagaimana Nak Dapatkan Ribuan Viewer

Ini satu lagi bahan bacaan yang saya sedang hadamkan, yang saya dapatkan sejak 2 minggu lepas dan sekali baca memang meletup kepala hotak apabila sel-sel otak mula berhubung. Sebelum ini kadang-kadang kita tak boleh brain, bagaimana video-video mudah, simle dan nampak “bodoh”, boleh mendapat ribuan malah jutaan view. Video tutorial tidak berbuat apa-apa. Video tutorial

Pernah Merancang Untuk Hasilkan Buku Fizikal

Tahukah anda, buku Bijak Merancang Wang pernah dirancang untuk diterbitkan secara fizikal dan sepatutnya dilancarkan ketika PBAKL? Siapa yang follow saya, akan perasan perkara ini. Beberapa kali saya update ke FB sebagai teaser. Gambar-gambar ini ialah sebahagian manuskrip yang hampir dicetak. Untuk makluman, projek buku fizikal BMW sebenarnya telah dirancang kira-kira 10 tahun lalu. Banyak

Mahasiswa Jana Pendapatan Dengan Affiliate eSeminarBMW

Mahasiswa pun boleh menjana pendapatan melalui program affilate #eSeminarBMW Asalnya untuk belajar sahaja, tapi terbuat bisnes tanpa sedar pula dan terterima komisen. Alhamdulillah. Jika ada yang nak cuba, boleh klik eSeminarBMW Paling kurang, memang dapat ilmu kewangan dalam e-learning ini. Nilai ilmu 17 tahun pengalaman saya dalam bidang kewangan. Dipetik dari FB Muhammad Mubarok ALHAMDULILLAH, Terima kasih

 #eSeminarBMW Mirip Scam?

Bagaimana sistem affiliate #eSeminarBMW boleh jadi mirip scam? 1. Mula-mula naikkan harga. Berdasarkan value produk #eSeminarBMW dengan 2 ebook + 17 video + 1 e-workbook + 2 live Seminar + group BMW + peluang jana pendapatan, letak harga RM197 pun ia masih munasabah. 2. Kenapa nak naikkan harga? Supaya dapat tampung kos komisen ejen multi-level affilate. Rujuk nombor seterusnya.

Kesedaran Selepas Ikuti eSeminarBMW

Gigih kawan kita ni kira berapa banyak dia “tersontot” di pintu Shoppe dalam masa 2 tahun setengah. Jumlahnya hampir mencecah RM11,000! Dan kesedaran itu datang selepas mengikuti pembelajaran di #eSeminarBMW Dapatkan segera di eSeminarBMW Dipetik dari FB Safrina Othman Ada ke yang rajin nak kira berapa banyak dah duit tersontot kat shopee. Saya start terjebak ogos 2017.😂😂

Pentingnya Cashflow

Satu lagi sharing dari peserta #SeminarBMW Dipetik dari FB Zahiruddin Juatin REVIEW #ESEMINAR BIJAK MERANCANG WANG #BMW (PART 1) Alhandulillah hari ini berkesempatan sama-sama menonton seminar Bijak Merancang Wang #BMW secara maya bersama tuan Afyan Mat Rawi. Sebelum pergi kepada isi perbincangan, saya ingin maklumkan bahawa #ESeminar ini hanya boleh ditonton melalui Grup Khas #ESeminar Bijak Merancang Wang yang mengumpulkan pembeli #Eseminar #BMW. Dalam sesi live kali ini,
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com