Berminat Nak Ajurkan Seminar Bijak Merancang Wang Secara Online ?

Image may contain: Afyan Mat Rawi, sitting, screen and indoor

Jika ada mana-mana pihak nak anjurkan Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW secara online, saya sangat alu-alukan.

Ini contohnya, anjuran dan jemputan daripada Universiti Tun Hussien Onn, Batu Pahat.

Mereka guna Google Meet. Saya pun kali pertama guna, nampaknya ada beberapa ke kelebihan berbanding Zoom yang biasa saya gunakan. Antaranya boleh muatkan sehingga 250 peserta.

Berlangsung selama 2 jam dan terima kasih kepada para peserta yang aktif sepanjang sesi, walaupun hanya melalui ruang chatting.

Terima kasih kepada penganjur. Boleh anjurkan lagi lain kali. Kalau ada mana-mana pihak yang nak invite, dialu-alukan. Boleh PM tepi untuk diskus.

Siapa yang hadir tempoh hari, boleh komen sikit 😁

Jap, kalau saya buat special utk pembeli #eSeminarBMW, agak-agak ada yang berminat tak?

Cadangan je tau. Belum betul-betul lagi ni. Tengok dulu respon macamana. Kepada yang belum, boleh dapatkan di eSeminarBMW

Image may contain: 9 people, text

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

Image may contain: drawing

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com