Buruh Kasar Dapat Silver Play Button Dari Youtube

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:149Views

Kadang rasa kenot brain betul tentang YouTube ni.

Hari tu minachi suri rumah boleh buat video untuk tarik riban-riban viewers dan subscribers.

Ini pula, mamat indon yang datang ke Malaysia jadi buruh kasar pun boleh dapat benda sama.

Saya yang buat Channel YouTube pasal financial planning rasa tercabar betul.

Tuan-Puan ada idea tak bagaimana nak bangunkan Channel YouTube saya ni? Cer tengok di sini 

Yang saya dah belajar melalui ebook Rahsia YouTuber Sukses Dengan Headline, nampak ada impak sedikit.

Mungkin sebab saya tidak konsisten kot.

Tengok mamat ni punya YouTube. Update pasal kerja angkat sawit je kot.

Ini ebook yang saya baca untuk belajar buat headline YouTube.

Boleh belajar di sini

Saya baru dapatkan ebook ini minggu lepas dan belajar buat headline. Kemudian saya upload 2 video, dengan teknik buat headline yabg saya pelajari, ternyata berkesan.

Boleh tengok Channel YouTube saya, dan lihat pada 2 video terakhir. View lebih tinggi berbanding yang upload sebelum itu.

Apa sebab agaknya Channel ini dapat sambutan?

Dan apa lagi yang boleh saya lakukan? Ada cadangan?

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi 

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended
Pernah tak kira berapa jam kita kerja sehari hanya untuk…