Buruh Kasar Dapat Silver Play Button Dari Youtube

Kadang rasa kenot brain betul tentang YouTube ni.

Hari tu minachi suri rumah boleh buat video untuk tarik riban-riban viewers dan subscribers.

Ini pula, mamat indon yang datang ke Malaysia jadi buruh kasar pun boleh dapat benda sama.

Image may contain: 4 peopleImage may contain: text that says "Dia geleng2 kepala melihat saya angkat buah ini 539K views week ago 10K 352 Share Download Save Dimas Pratama 153K subscribers SUBSCRIBE"

No photo description available.

Image may contain: one or more people, text that says "Alhamdulillah orang pertama YouTubers sawit mendapatkan silver play button 25K 25K views 1 month ago 2.1K 18 Share Download Save Dimas Pratama 153K subscribers SUBSCRIBE"

 

Saya yang buat Channel YouTube pasal financial planning rasa tercabar betul.

Tuan-Puan ada idea tak bagaimana nak bangunkan Channel YouTube saya ni? Cer tengok di sini 

Yang saya dah belajar melalui ebook Rahsia YouTuber Sukses Dengan Headline, nampak ada impak sedikit.

Mungkin sebab saya tidak konsisten kot.

Tengok mamat ni punya YouTube. Update pasal kerja angkat sawit je kot.

Ini ebook yang saya baca untuk belajar buat headline YouTube.

Boleh belajar di sini

Saya baru dapatkan ebook ini minggu lepas dan belajar buat headline. Kemudian saya upload 2 video, dengan teknik buat headline yabg saya pelajari, ternyata berkesan.

Boleh tengok Channel YouTube saya, dan lihat pada 2 video terakhir. View lebih tinggi berbanding yang upload sebelum itu.

Apa sebab agaknya Channel ini dapat sambutan?

Dan apa lagi yang boleh saya lakukan? Ada cadangan?

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com