Fokus Cari Downline Ajak Buat Personal Loan

Terima mesej;

“Tentang HOI X (bukan nama skim sebenar – Afyan) .. En afyan pernah dengar tak?

Cara dia sama saja bila upline mengajak downline buat personal loan RM20K utk beli pelbagai produk dari HOI X. Contoh nya kofee kosmetik sabun dr xxxx dan mcm mcm lagi jual..

Lepastu downline tadi kena tarik ahli lain yang baru buat benda sama buat personal loan RM20 utk beli produk HOI X.. Begitula seterusnya

Dan head leader mngatakan ‘tidak perlu mnjadi penjual dan fokus kepada mencari ahli’

Facebook adalah bisnes ni jalan

‘menjadi jurujual penat dan fokus untuk cari ahli’

Dari situ saya dah terkebel kebel ‘beli barang tapi tak jual. Kne fokus cari ahli kt fB’ ‘produk kite labur tu ikut suka nk jual atau pakai sendiri pun boleh’

Tapi en afyan hati saya berbolak balik.. Ramai yg berjaya.. Tp mcm mne mereka buat mencari ahli dan mereka dapat balik duit tu..

Bila saya tye leader mcm mne ni ye sy tak dapat ahli lagi.. Bos cakap ‘kene rajin update kt fb’
‘sentiasa berdoa dan solat hajat selalu’

Saya cuma labur 6 ribu.. Dan bonus pertama saya dapat seribu lebih.. Ahli baru saya tak dapat.. Dan duit bonus tu la saya bayar balik duit loan

Tp tu la.. HOI X ni antara mLm yg betul atau tak”

– Kiriman Fazura (bukan nama sebenar)

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com