Insan Luar Biasa

Tulisan dari FB Tn Az Lan ini menceritakan pengalamannya bertemu klien yang luar biasa.

Antara perkara best bila kau jadi ejen takaful ni kau akan jumpa macam-macam level orang.

Malam tadi jumpa seorang anak muda yang WOWWW..

Baru berusia 32 tahun, tapi apa yang dia dah buat dan dapat sukar dimengertikan bagi kita-kita yang biasa-biasa ni.

Humble dan banyak sangat perkongsian yang sangat menarik. Sesi malam tadi dah macam sesi sharing dia pulak bukan sebaliknya. hahaaa..

Berhenti dari buat accounting syarikat pelaburan terkemuka kerana syarikat tu banyak invest di israel dan paling terkesan alasan utama beliau berhenti notis 24jam kerana beliau sukar untuk solat akibat kekangan kerja. Katanya 1 hari tu beliau sempat solat subuh dan merasakan nikmat yang teramat sampai terus notis resign 24jam. Ada beran???

Nasihat dia, jaga Allah insyallah rezeki tu ada kat mana-mana.

Sesi kali ni, sangat-sangat menarik dan berbaloi baloi.. muhasabah diri dapat, perkongsian kepentingan pengurusan risiko dapat, info hartanah dapat, client pun dapat..😇

Azlan
INFAQ Consultancy
#infaqconsultancy

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com