fbpx

Category: Skim Cepat Kaya

Isu Scammer Kesihatan.

“Gajah sama gajah berjuang, pelanduk mati di tengah-tengah.” Ini yang saya risaukan ketika menulis tentang isu scammer kesihatan beberapa hari lepas. “Doktor sama doktor berjuang, pesakit mati di tengah-tengah.” Tulisan itu sudah dibaca dan mendapat respon daripada pelbagai pihak, termasuk pihak yang terlibat dalam civil war ini. Ia amat dekat dengan diri saya, bekas pejuang

Isu Scam Kesihatan Di Antara Doktor-Doktor Dari Medical Mythbusters Malaysia

Saya mengikuti isu scam kesihatan di antara doktor-doktor dari Medical Mythbusters Malaysia yang disokong oleh PW Community Pseudoscience Watch yang bertembung dengan doktor-doktor yang dituduh sebagai scammer kesihatan yang mempromosi produk sampah, dengan penuh minat. Saya mengikuti page PW yang bertukar ganti saban waktu akibat report oleh netizen, sejak bertahun-tahun lamanya. Perjuangan PW membanteras scammer, seiringan dengan usaha saya

Norsham Alfafa – Langsung Tak Nampak Batang Hidung

Kata Norsham Alfafa: Saya diganggu sejak tahun 2013 oleh Alfyan sampai disiasat oleh kementerian, oleh polis, oleh BNM dan sebagainya. Saya masih bebas. Saya bukan scammer. Logik Norsham Alfafa; “Kalau betul saya scammer, kenapa saya masih bebas dan tiada undang-undang dikenakan ke atas saya?” Al-Jawab: Saya lawan Norsham Alfafa sejak 2013 sehinggga dia disiasat oleh

Antara Kelebihan Scammer Yang Patut Dicontohi

  Antara kelebihan scammer yang patut dicontohi ialah; 1. Sanggup buat apa sahaja untuk capai matlamat 2. Tak kisah tentang kata-kata negatif, kutukan, makian, hinaan, cercaan 3. Sentiasa berfikiran positif 4. Sanggup tebal muka 5. Sentiasa mempunyai back up plan kalau plan asal fail 6. Sentiasa memberi kata-kata motivasi kepada team 7. Mempunyai kebergantungan yang

Lawan tetap lawan! Sampai ENDGAME!

  Asalnya saya ada perancangan lain minggu ini. Tapi atas desakan dan sokongan rakan-rakan, saya menawarkan diri untuk menjadi panel dalam rancangan ANALISIS bersama FINAZ YUNUS minggu ini, jika masih belum ada panel kedua. Saya sudah mesej personal ke page tersebut dan WhatsApp kepada pegawai TVAH yg saya kenali secara personal yang selalu menjemput saya untuk slot

8 STEP SANG SCAMMER – Bagaimana Scammer Memerangkap Mangsa?

8 STEP SANG SCAMMER Bagaimana scammer memerangkap mangsa? STEP 1: Mereka akan gunakan orang-orang berpengaruh, VVIP, malah juga golongan agama dan ulama untuk mempengaruhi orang ramai. “Ustaz pun join. Takkan tipu kot?” “Doktor pun promote. Takkan Doktor tipu?” “Menteri yang rasmi program ni” STEP 2: Scammer ada banyak duit yang datang daripada sumber orang asing

Ditipu Syarikat Kopi – Tau Pula Malu

Tau pula tutup muka, malu? Syarikat ni saya bongkar lamaaaaaa daaaaaaaaaaaaaah. Tapi masa tu ramai yang tak dengar. Jadi sekarang satu benda je saya nak cakap “PADAN MUKA!” Nah, baca kronologi cerita ni, dari tahun 2014. Masa tu baru saja lepas bertempur dengan geng scammer emas Tol Belagak. 16 Disember 2014: Pertama kali saya update

Guna 2 Prinsip Asas Ini Untuk Selamat Dari Scam

“Emollient dan Expasset Malaysia nih scam or x?” “Tuan boleh siasat Vbdata adakah scemcer” “Assalam. Sy ada tgk video saudara di ml studio. Apa pendapat bro, tentang affiliate junction?” “salam tuan afyan, tuan sbg pakar dlm bidang tersendiri, nak tny pdpt tuan ttg amway” “saya nak bertanya berkenaan pelaburan di Ace Holding tuan. pernah dengar

Kalaulah Betul Mudahnya Buat Duit..

Mudahnya duduk rumah dapat duit? 7 hari dapat RM7,000? Kalau betullah mudahnya duduk rumah dapat duit dan boleh dapat duit RM7,000 dalam masa 7 hari; – Nescaya orang yang buat flyers ini tak perlu susah-susah buat flyers pun, – tak payah susah-susah design flyers, – tak payah susah-susah print flyers, – tak payah susah-susah letak
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com