Infaq, wakaf, derma dan sumbangan lebih mudah dan telus melalui OnPay

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:237Views

“Macam mana ya nak buat kutipan Infaq, waqaf, dana, derma dan sumbangan supaya teratur dan nampak lebih telus?”

Paling mudah gunakan Sistem ONPAY.

Kita boleh setup web untuk kutipan sumbangan dengan lebih teratur, tahu berapa jumlah sumbangan terkini dan boleh buat akad sekali.

Mana yang nak buat ni boleh dapatkan Ebook Untung Bisnes 100% Dengan Onpay.

Untuk sumbangan pun kalau anda derma RM100, yang masuk ke dalam akaun pun RM100 juga.

Kalau pakai payment gateway saja ada caj RM1. Kalau direct akaun bank, tak ada caj.

Yang bagi sumbangan pula akan dapat resit bukti beri sumbangan tu. Tak perlu lagi orang rasa risau malah lebih yakin.

Dalam Ebook ni juga akan ajar cara nak setup dan ayat sekali untuk tarik minat orang nak bagi sumbangan.

Jadi tak perlu lagi pening kepala nak buat macam mana untuk cari dan terima sumbangan.

Memang saya galakkan sapa yang nak buat tu gunakan Onpay. Boleh dapatkan Ebook untuk belajar OnPay di link ini.

Sumber dari FB Page Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended