fbpx

Kempen Sokong Produk Muslim

Dari group PERSATUAN EKONOMI MUSLIM MALAYSIA

Hari tu admin nampak banyak cadangan untuk buat baju sempena KEMPEN SOKONG PRODUK MUSLIM. Alhamdulillah dah pun siap design baju nya.

Sebenarnya ahli-ahli dalam grup ni ramai dari peniaga. Masing-masing menyumbang pengetahuan dan kepakaran bidang masing-masing.

Terbaiklah apabila orang2 muslim kita bersatu. Memang GEMPAK hasilnya kann 😁.

Harga untuk baju lelaki RM20. Saiz dari XS hingga 5XL

Harga untuk baju muslimah pula RM28. Dari XS hingga 5XL.
*saiz 3XL ke atas ada sedikit tambahan bayaran

Postage RM9 untuk semenanjung dan RM15 untuk Sabah dan Sarawak.

Klik link di bawah untuk membuat pemilihan dan bayaran 👇👇

http://bit.ly/pemm2019

Pakej harga ni PERCUMA sekali stiker road tax dan vinyl waterproof untuk lekat kat motor, beca, kapal selam, bot pukat tunda dan lain lain 😆

Sebahagian dari keuntungan kami akan salurkan untuk penubuhan NGO grup ni serta aktiviti-aktiviti yang kami akan umumkan nanti.

Klik link di bawah untuk membuat pemilihan dan bayaran 👇👇

http://bit.ly/pemm2019

Sebarang soalan tanya Tuan Az Zubair

Kalau tak beli, paling kurang tolong share, boleh?

Afyan Mat Rawi
Admin baru nak up FB group PERSATUAN EKONOMI MUSLIM MALAYSIA

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com