Menyesal pula tak beli banyak-banyak masa pergi Thailand. Sedapnyaa..

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:45Views

Masih tak boleh move on dengan burger ini , antara barangan rare yang terdapat di 7 Eleven Thailand.

Rasa menyesal tak borong banyak-banyak. Hahahaha!

Hari pertama masuk, beli beberapa biji untuk rasa dulu. Asalnya taklah rasa nak makan sangat. Tapi lepas dah rasa, terus cari lagi.

Masuk hari kedua berada di Krabi, semua 7 Eleven yang kami singgah, stok makin berkurangan. Hari terakhir dalam perjalanan dari Krabi ke Hatyai menuju ke sempadan, semua 7 Eleven yang kami singgah, sudah sold-out!

Burger 7 Eleven Thailand

Agaknya rakyat Malaysia dah habis borong.

Rupa-rupanya burger Thailand ini memang viral.

Ia disimpan dan dijual sejuk dingin. Kemudian dipanaskan dalam oven sebelum dimakan.

Fuhhh… Memang sedap! Ada daging, ada ayam, ada letak cheese dan sebagainya.

Ada yang pernah rasa? Kalau belum, cubalah sekali

Memang akan nak makan lagi.

Rupa-rupanya ia memang viral. Sudah banyak juga orang Malaysia yang review makanan ini.

Hari tu ada yang tanya berapa harega Burger Thailand yang dijual di 7 Eleven Thailand? Nah, saya kongsikan video yang sempat dirakam di sana.

Lepas balik, menyesal tak beli banyak buat stok 

Cuma hairan kenapa tak masuk ke 7 Eleven Malaysia.

Siapa nak try boleh order di shopee

Baru jumpa seller ni hari ni. Nampaknya yang paling ramai orang beli dan bagi review.

Berdasarkan description seller, dia tak simpan stok tapi akan ambil stok setiap kali ada order. Sebab tarikh luput produk makanan ini agak pendek, jadi dia akan pilih yang paling lambat expired setiap kali ada order.

Lepas posting ini, ramai yg bertanya dan tak kurang juga yg pertikaikan kehalalan makanan tersebut. Saya buat posting khas di sini

Baca catatan kembara saya di negara gajah putih di sini.

Siapa nak pergi oversea percuma macam ni? Sertai kami di INFAQ Consultancy. Klik di sini

Sumber dari FB Page Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post
One Comment

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended
Kita tak mampu nak tutup mulut orang lain, lebih-lebih lagi…