Saya dah sedia nak labur, tapi kenapa tutup FB Page?

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:239Views

Aik, terus tutup FB Page?

Ingat berani sangat. Minta PDS produk sampai ke sudah tak bagi.

Siapa yang baru follow isu Wan Khairul SA, boleh baca daripada sini.

Artikel berkaitan di sini

Isu takaful bukan simpanan atau pelaburan – Kenapa ada yang tiba – tiba tak puas hati? – Afyan.com

Kenapa individu ini cukup sentap dengan posting saya? Ini puncanya – Afyan.com

Saya bersedia nak labur kalau produk ini pure investment – Afyan.com

Saya dah tak sabar nak melabur, tolong kenalkan saya pada beliau – Afyan.com

Saya dah sedia nak labur, tapi kenapa tutup FB Page? – Afyan.com

Selama ni saya tak pernah kenal pun individu ini. Tiba-tiba datang meroyan di FB saya.

Rupa-rupanya bukan dengan saya sahaja dua buat hal macam ni.

Sumber dari FB Page Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post
One Comment

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended
Rupa-rupanya bukan dengan saya sahaja si Wan Khairul SA pernah…