Semua Isu Sudah Dijawab

 

Saya memang sudah lama tak menulis dan mempromosi biss ini di FB. Memang dari awal saya terlibat aktif dengan biss ini hanyalah untuk mengisi masa lapang namun tak sangka ramai yang berminat.

Sekarang saya banyak fokus bangunkan group sedia ada yang terdiri daripada ribuan ahli yang perlukan bimbingan utk membantu mereka menjana pendapatan di kala krisis ekonomi yang menggila ini.

Boleh skrol FB dan tengok tarikh-tarikh posting saya tentang biss ini selalunya dibuat pada hari Sabtu, Ahad atau sesekali paling awal hari Jumaat petang, kecuali ketika serangan fitnah oleh page putus wayar tempoh hari.

Ketika kali terakhir saya menulisnya untuk menjawab fitnah page putus wayar yang terkenal dengan fitnahnya itu, menderu-deru ahli join Channel Telegram khas saya berkenaan biss ini di afyan.com/biz

Alhamdulillah selepas itu page berkenaan pun sudah berhenti fitnah biss ini dan saya pun fokus kepada group tertutup ahli yang mendaftar. Di FB, saya teruskan rutin saya sebagai perunding kewangan untuk berkongsi isu dan tip kewangan seperti biasa dan mempromosi core bisnes saya dalam bidang takaful, pelaburan dan pusaka.

Hari ini apabila Ustaz Lariba bangkitkan tentang biss ini dan ramai tag saya di posting tersebut, maka saya terpanggil untuk menulisnya.

Ramai ke yang tunggu tulisan saya untuk menjawab isu berkenan? Sebenarnya hampir semua isu yang dibangkitkan sudah pun saya tulis lebih awal bulan Julai lepas. Boleh klik www.afyan.com/biz dan search.

Kalau ramai yang tunggu tulisan saya, tolong like dan share. Nak kena gali balik tulisan-tulisan lama. Kalau ramai yang like dan share, semangat sikit saya post malam ni.

Kalau tak ramai, saya post esok, lusa atau tulat je la

UPDATE

Bacaan penuh isu ini di sini

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi 

 

Buku Bijak Merancang Wang
RM37.00
www.bukubmw.com
Girl in a jacket