Category: Usahawan dan bisnes

Adakah BMF Gagal?

  • Reading:4Minute:s
  • PostView Count:12Views
Sehari dua ni, ada segelintir yang mempersoalkan tentang BMF, susulan isu susu Farm Fresh. Ada orang tanya, apa khabar BMF? Dah sejuk ke? Dah tak ada ke? Hangat-hangat tahi ayam je ni… Soalan berbaur sindiran. Saya hanya senyum

Semua Isu Sudah Dijawab

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:6Views
  Saya memang sudah lama tak menulis dan mempromosi biss ini di FB. Memang dari awal saya terlibat aktif dengan biss ini hanyalah untuk mengisi masa lapang namun tak sangka ramai yang berminat. Sekarang saya banyak fokus bangunkan

ISHARAFANS Meragukan

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:7Views
Dari awal program like, share dan dapat duit seperti aplikasi ISHARAFANS sangat meragukan dan saya berani mengatakan ia adalah MONEY GAME. Siapa syarikat dan individu di sebalik program itu? Apa kredibiliti mereka? Bagaimana Facebook, YouTube, Google dan sebagainya

Emas Turun Harga

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:9Views
Emas tengah turun harga. Waktu terbaik utk beli! Bukan waktu naik baru nak beli. Tapi selalunya waktu naik orang pakat-pakat serbu kedai emas. Waktu turun macam ni, tak pula. Hari ini harga emas turun mendadak daripada RM285 segram