Sesi LIVE Seminar Bijak Merancang Wang

Ini bukan sesi solat tahajud secara live, walaupun nampak gaya macam sedang takbiratul-ihram.

Ini ialah Sesi LIVE Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW malam tadi. Ia pertama kali dalam sejarah FB, saya buat sesi LIVE #SeminarBMW. Hahahaha..

Ia istimewa untuk para pelanggan #eSeminarBMW. Plan asal 1 jam setengah, tapi ter”naik sheikh” sampai jadi dekat 2 jam!

Apabila tengok balik, komen sehingga 1.2k!

Selalunya saya conduct sesi training secara fizikal depan-depan, ini pertama kali buta secara live FB. Jadi saya gunakan ruang dan peluang untuk mewujudkan sesi seminar secara interaktif.

Terima kasih kepada lebih 200 yang hadir, walaupun secara on-off. Hehe..

Itu baru Part-1. Pagi ini sambung part ke-2, jam 9 pagi ini, Insya Allah.

Sesi live semalam ada di group khas peserta utk tatapan jika terlepas semalam atau untuk ulangan.

Jika nak join untuk bahagian kedua pagi ini, boleh dapatkan segera dengan klik www.SeminarBMW.com

Kemudian PM saya invois utk saya terus masukkan dalam group sebelum jam 8.30 pagi ini.

Kalau saya tak reply PM, tolong tag kat komen sampat saya reply. Takut masuk spam.

InsyaAllah jumpa pagi ini.

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com