Testimoni SeminarBMW 2021 – Mindset Sangat Penting Dalam Perancangan Kewangan

Dipetik dari FB Mohd Hilmy

#Mindest sangat penting dalam memulakan perancangan kewangan.

CASHFLOW..NETWORTH..PROTECTION
******************************************
Ni antara modul-modul kewangan yang kena tau dan kena ada dikalangan kita semua.

Tuan Afyan Mat Rawi byk bagi contoh2 yang sangat2 mudah nak faham..🤩

Dalam seminar ni juga dikongsi mcm mana kita nak identified apa itu Asset apa itu Liability. Berapa percent perlu kita allocate utk expences, investment dan macam2 lg.

Untuk yang fresh grad pun sesuai attend seminar ni supaya x terjerumus ke dalam #nerakawang 😈😈

Apa2 pun kita kena urut baju pada sendiri..xperlu kita nk impress org lain nnt kita yang merana..

Yang paling penting skali set mindset kita..apa yang kita nak n objective kita. Bila mindset dah clear baru la kita jelas apa yang perlu kita buat.

Last skali jangan lupa utk invest pada diri kita sendiri..beli buku..attend seminar supaya kita dapat tambah ilmu.

Jom sama-sama kita tambah ilmu utk masa depan kita.

#SeminarBMW #LiveBMW

Sumber dari Fb Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recommended
Dipetik dari FB Eswati Azni Jaafar Kemas rumah kerr ?…