Testimoni SeminarBMW 2021-Upgrade Diri Kita Dengan Ilmu

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:7Views

Dipetik dari FB Siti Maryam Jamilah

Jangan stop tuntut ilmu untuk upgrade diri kita

Harini kita tambah ilmu dgn Tuan Afyan Mat Rawi dalam Seminar Bijak Merancang Wang 😁

Seminar ni bukan untuk agent takaful semata2. Terbuka untuk semua sbb modul2 dalam seminar ni bantu kita rancang kewangan kita dgn lebih baik.

Itu yg sampai 500 lebih peserta🔥Ramai rupanya yang dahagakan ilmu dan ingin merancang kewangan mereka dgn lebih baik.

Yang masih muda / fresh graduate, dapat susun kewangan mereka dgn betul dr awal lagi.

Yang dah tersasar, masih lagi boleh baiki dan susun semula kewangan mereka.

Yang penting kita kena tahu nak mula dari mana dan bagaimana nk susun.
Sbb tu kita perlu belajar atau minta panduan yang lebih arif untuk bantu kita. Supaya kita tak salah rancang kewangan kita. Silap merancang boleh ke #nerakawang .

Ibarat pergi melancong, kita perlukan tourist guide.

Ibarat nak pergi satu tempt, kita gunakan Waze/Maps.

Ibarat masuk mall baru,kita pergi kaunter pertanyaan / tgk peta mall.

Semoga ilmu yang dituntut ini memberi manfaat kepada saya untuk saya kongsikan kepada korang 😍 Lebih2 lagi untuk keluarga Iman Legacy🔥🔥🔥
Ilmu tanpa amal ibarat pokok tanpa buah.

Semoga pokok saya sentiasa berbuah💪🏻💪🏻💪🏻

#SeminarBMW
#LiveBMW
#BijakMerancangWang

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recommended
Dipetik dari FB Mohd Hilmy #Mindest sangat penting dalam memulakan…