Tip Membeli di Shoppe

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:60Views

Tengok bahagian review testimoni, jenguk sekali dekat bahagian 1, 2, 3 star, anda akan dapat pandangan yang lebih telus tentang produk.

Berbanding yang bagi 1 star yang majoriti kongsikan bab delivery dan packaging. Lagi pula, yang berikan testimoni nak dapat coin Shoppe. Itu yang post gambar dan video yang tak ada kaitan sebab nak dapatkan 5 coin apabila submit testimoni.

Contoh macam produk ni, dekat promosi memang kaw-kaw promote.

Kalau baca dekat testimoni yang berikan 5 star, kebanyakan puji-pujian tentang kepantasan delivery dan kekemasan packaging. Kurang sangat pasal produk. Mungkin sebab tak sempat pakai produk, terus berikan testimoni untuk claim Shoppe Coin.

Apabila baca review dekat hang bagi 1, 2 atau 3 star, barulah keluar pengalaman menggunakan produk. Gambar ini contohnya. Produk mana?

Carilah sendiri. Hahahah

Satu lagi, jangan bergantung semata-mata kepada posting promote di FB, sebab selalunya yang promote tu affiliate kepada Shoppe.

Tak salah jadi affiliate, tapi biarlah jujur.

Contoh affiliate yang saya trusted ialah Tuan Khairul Abdullah #superdady, tak pasal-pasal terbeli vacuum cordless lepas baca perkongsian beliau. Hahahah

Sempat beli yg ni tadi. https://shp.ee/kimig73?smtt=0.0.9

Sumber dari FB Page Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recommended
Di Malaysia, dalam banyak pandangan yang diberikan oleh para alim…