Zaman Sudah Berubah

Zaman sekarang, pemasaran online sangat penting.

Semenjak PKP, banyak bisnes yang struggle untuk memaksimakan online marketing.

Cara paling pantas utk membuat pemasaran online ialah medium pemasaran berbayar dan yang paling efektif bagi saya ialah Facebook Ads.

Sebab, kira-kira 80% rakyat Malaysia mempunyai akaun FB. Kemudian, ia boleh dimulakan dengan bajet yang minimum.

Untuk belajar ilmu Facebook Ads, ada macam-macam jenis kelas dan training. Ini antara yang saya berani rekomen selepas saya tanyakan beberapa hari lepas, ramai juga yang rekomen.

Selepas membaca beberapa review, saya dapatkan ebook dan video pembelajaran FB Ads ini.

Boleh baca komen-komen daripada yang sudah dapatkannya. Ia sangat sesuai untuk newbie.

Image may contain: text that says "Wan Ahmad Fadhil Afyan Mat Rawi dah tengok. Konten sesuai untuk newbie dan yg dah start buat FB ads. Sebab dia start ajar dari cara survey target market, buat ads hinggalah ke ads retargetting. Harga pun berpatutan pada harga RM69 dapat konten yang cukup. Bukan harga ratus2 tapi konten hampeh Like Reply 2h"

Image may contain: text that says "Mohamad Fitri Md Nor Dah beli tuan.. content video mmg terbaik.. byk ilmu baru dpt belajar dan takde dekat modul2 kelas2 fbads yg lain.. Affiliate tu mcm mana tuan nk join? 14m Like Reply"

Image may contain: text

Image may contain: text that says "Azman Hussin InshaAllah X rugi beli,, sy mmg X pandai mnde teknologi ni, even fb pn baru create mse pkp.. Tp skang dh run fbads sendiri. diri..Alhamdulillah semua berkat follow video tutorial fb ads mastery.. Like Just now Reply Message"

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: text that says "Most Relevant Anez J Rudai Sy da join, memang byk membantu sy bagimana sy ingin setting lebih baik dgn pages sy sebelum ini.. Terima kasih tuan Syed Gaddafi memang terbaik.. 2m Like Reply Message"

Image may contain: text that says "Assalamualaikum tuan ghadafi. Tksih banyak akak nak ucapkan. 15:40 Selama ni akak belajar buat fbads tapi tak pernah faham. Tengok video tuan dah faham. Mindset kena ubah 15:42"

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: text

Ebook boleh dibaca dan video boleh ditonton berulang-ulang kali kalau tak faham.

Detail panduan FB Ads di sini 

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com