Berhati-hati Dengan Bisnes MLM / Refferal /Affiliate

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:202Views

Dah masuk tahun 2020, ada lagi ke yang buat kerja macam ni?

Kalau nak meniaga, meniaga betul-betul.
Kalau nak buat MlM, buat MLM betul-betul.

Cari bisnes yang ada real produk. Maksudnya, tanpa perlu cari orang jadi downline atau head-hunting, ada orang nak beli produk kita dengan harga pasaran.

Dah berbuih saya tulis bab-bab sontot ni.

Tolong la berhati-hati dengan bisnes MLM / refferal /affiliate yang banyak cerita pasal peluang buat duit berbanding produk.

Baca artikel: Berhati-Hati Dengan Bisnes MLM / Bisnes Refferal Yang Banyak Menceritakan Tentang Peluang Buat Duit

Ini sedikit “acid test” yg boleh digunakan untuk uji sama ada bisesn MLM / affiliate / refferal itu bisnes yg genuine atau tak

Baca artikel: Mengetahui sama ada bisesn MLM / affiliate / refferal itu bisnes yg genuine atau tak

Semua bisnes MLM / refferal / affiliate, ada potensi jadi skim piramid dan dimanipulasikan, sekalipun bisnes legal dsn ada pematuhan syariah.

Baca artikel: Bisnes MLM / refferal / affliate boleh dimanipulasikan

dan juga Manipulasi MLM / Bisnes Refferal Sehingga Menjadi Money Game, Skim Cepat Kaya & Tidak Patuh Syariah

Afyan Mat Rawi, IFP
Bekas Presiden Persatuan Anti Sontot (PAS),
Penulis Buku Tersontot Di Pintu Shorga

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi,IFP

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended
Pengurusan Harta Pusaka Tadi berjumpa dengan seorang wanita yang datang…