fbpx

Jom Melabur dan Kongsi Keuntungan Dalam ‘Syarikat Kita’

Jom melabur dalam produk ‘syarikat aku’. Dikongsikan oleh Pn Nur Sakinah Ahmad di FB beliau.

Kokokrunch

Ini stok pantri ofis saya. Diborong lapan kotak sekaligus sebab harganya murah daripada biasa sempena CNY baru ni.

Saya senyum tengok stok ini beratur. Alhamdulillah, ada jugak orang beli “produk syarikat” aku.

(Kahkah..drama lebih acik ni. Sorry uols)

Ada sesiapa nak melabur dalam syarikat Nestle? Kalau melabur direct mungkin anda nak kena pantau. Dan anda juga kena ada cash yang banyak untuk beli satu lot.

Satu unit saham ni harganya HANYA RM148.00.

Kalau nak beli kena satu lot = 100 unit.

So tuan-tuan perlu sediakan RM14,800 JE!

Tapi…
Kalau dengan “tool” yang saya ada ni, tak perlu pun keluarkan sampai RM14,800.

Murah sesangat. Takde cash ada EPF pon boleh.

[Awas, ini bukan SCAM ya]

P/S: Ada ke Mak-Mak yang provide bijirin sarapan ni untuk anak-anak? Alang-alang jadi pengguna setia, meh la kongsi “keuntungan” bersama.

Nur Sakinah Ahmad, IFP
INFAQ Consultancy
“Plan Your Wealth, Change Your Life”

#MommyFinance
#MomOfFive
#retirementplanning
#educationplan
#PelanPersaraan
#PelanPendidikanAnak

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com