Kerjaya Takaful

Nak menjana pendapatan sebagai perunding takaful?

“INFAQ ni masuk-masuk je dah ada sistem. Kita follow je sistem. Tuan Afyan tak ajar buat hardsell. Lebih kepada perunding kewangan, bukan semata-mata takaful. Lepas dia guide dan ajar, saya boleh nampaklah hasilnya. Saya dapat pergi ke luar negara macam Kazakhstan. Umrah pun dapat pergi.” Puan Munyati


Dalam masa kira-kira setahun, komisen sekarang dah RM8,000 – RM9,000 sebulan. Cash reward Takaful IKHLAS hampir RM10,000 “aya dapat. Saya dapat hadiah melancong ke Scotland, Bandung, Thailand, Pulau Perhentian dan lain-lain.

Alhamdulillah tahun ni dah pakai Proton X70. Semua ni dalam masa kira-kira setahun menyertai INFAQ.
Kadang-kadang bila duduk dalam kereta tu air mata pun turun.
“- Puan Khadijah


“Saya banyak dapat sales masa PKP. Income pun dah lebih banyak dari gaji sekarang.Sebenarnya saya masih bekerja sebagai engineer. Sekarang banyak bekerja dari rumah. Jadi boleh la selit-selit buat
takaful. Contohnya masa waktu malam bila dah habis kerja.”
Tuan Aswad


“Sebagai perunding takaful ni saya ada masa lebih banyak dengan famili. Kewangan pun lebih stabil. Dan saya rasa lebih bebas. Di INFAQ dah ada sistem yang proven. Yang dah lama dibangunkan. Nama Tuan Afyan pun orang dah kenal. Jadi kita boleh gunakan sepenuhnya.”Tuan Ajian


“Disebabkan nak cari duit lebih, saya buat keputusan menjadi perunding takaful. Mula-mula saya buat part time 2 tahun. Bila nampak boleh pergi jauh, saya berhenti kerja dan buat full time. Tahun lepas saya dapat pergi Scotland. Komisyen saya sekarang dekat RM7,000 melebihi income kerja sebelum ini.”Tuan Syafiq


Nak menjana pendapatan lumayan sebagai perunding takaful?

Bisnes sebagai perunding takaful tidak menjanjikan bulan, bintang mahupun matahari.

Ia sama seperti bisnes-bisnes lain yang ada di dunia ini yang memerlukan komitmen dan kesungguhan untuk berjaya.

Cuma beberapa kelebihan yang ada dalam bisnes takaful ialah;

Kerja dengan waktu yang anjal – Sesuai untuk orang yang sukakan kebebasan masa, serta menumpukan kehidupan dan keluarga tanpa terikat waktu pejabat. 

Berorientasikan bisnes – Minat dalam bisnes. Kerjaya ini merupakan cabang bisnes dan tidak memerlukan modal yang besar. 

Pendapatan stabil dan prospek kerjaya yang luas – Kerjaya ini ini merupakan kerja sendiri dalam masa sama membina empayar bisnes dengan potensi pendapatan yang cerah.

Kenapa INFAQ Consultancy?

◉ Kami akan bantu dan pastikan perunding INFAQ Consultancy berjaya dengan kaedah dan pendekatan yang betul.

◉ Latihan dan sistem sudah tersedia serta terbukti berkesan, 
ia sangat sesuai untuk agen sepenuh masa dan sambilan

◉ Antara program disediakan : 

1. Latihan setiap minggu – untuk memantapkan ilmu sebagai agen
2. Sesi special coaching ahli baru – “monitoring system” supaya ahli baru dapat berjaya dengan cepat.
3. Joint Field Work – sistem yang mana ahli senior akan bantu dari segi pembentangan untuk ahli baru.

Semua ini sudah disediakan, hanya memerlukan sedikit usaha saudara dan saudari sahaja.

Kami hanya perlukan yang betul serius sahaja untuk bantu menjadi agen takaful yang berjaya.
.
Berminat menyertai Team Takaful INFAQ, 

Mohon isi maklumat dibawah :

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com