Youtuber Indon Raih Pendapatan Dari Youtube

Kadang rasa kenot brain betul tentang YouTube ni.

Hari tu minachi suri rumah boleh buat video untuk tarik riban-riban viewers dan subscribers.

Ini pula, mamat indon yang datang ke Malaysia jadi buruh kasar pun boleh dapat benda sama.

Image may contain: 4 people, text that says "Dimas Pratama 153K subs subscribers 388 videos SUBSCRIBE Latest from Dimas Pratama Mencari target untuk hari raya Idhul Fitri Dimas Pratama 21 hours ago 13K views 11:57 Ngobrol Bersama Polis Malaysia E Dimas Pratama Streamed days ago 10K... 39:22"

Image may contain: text that says "Dia geleng2 kepala melihat saya angkat buah ini 539K views week ago 10K 352 Share Download Save Dimas Pratama 153K subscribers SUBSCRIBE"

No photo description available.

Image may contain: one or more people, text that says "Alhamdulillah orang pertama YouTubers sawit mendapatkan silver play button 25K 25K views 1 month ago 2.1K 18 Share Download Save Dimas Pratama 153K subscribers SUBSCRIBE"

Saya yang buat Channel YouTube pasal financial planning rasa tercabar betul.

Tuan-Puan ada idea tak bagaimana nak bangunkan Channel YouTube saya ni? Cer tengok Youtube Channel.

Mungkin sebab saya tidak konsisten kot.

Tengok mamat ni punya YouTube. Update pasal kerja angkat sawit je kot.

Takkan syaa nak kena buat video angkat polisi takaful? Hahahaha! Dah berpuluh dah video ada dalam YouTube Channel saya tapi sambutan hambar.

Rasa macam malas nak proceed pun ada. Hahahah.

Selepas baca sebahagian dari ebook ini, barulah nampak sinar di hujung jalan.

Ini ebook yang saya baca untuk belajar bangunkan Channel YouTube YouTube.

Klik di sini

Mudahnya Menjadi YouTuber, oleh Sdra Arif Muazzim Abdul Rahman a.k.a AMAR yg juga seorang YouTuber yg menjana income dari YouTube. Dia tulis apa yg dah dia praktis.

Saya baru dapatkan ebook ini minggu lepas. Sekarang baru nak godek-godek praktikkan apa yang dipelajari.

Apa sebab agaknya Channel ini dapat sambutan?

Dan apa lagi yang boleh saya lakukan? Ada cadangan?

Saya dlm proses belajar ni. Kalau nak belajar sekali, klik di sini

Mudahnya Menjadi YouTuber, oleh Sdra AMAR yg juga seorang YouTuber yg menjana income dari YouTube.

Dia tulis apa yg dah dia praktis.

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com