Apabila Permintaan Meningkat, Maka Harga Pun Mula Meningkat

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:135Views

Selalunya apabila keluar berita macam ni, tak lama lepas tu Kripto akan naik.

Sebab, orang akan mula berpusu-pusu beli sebab percaya kepada berita seperti ini. Lagi-lagi ia adalah kenyataan daripada IMF, badan kapitalis antarabangsa.

Logik mudah: Apabila permintaan meningkat, maka harga pun mula meningkat.

Kesian, terima kasih.

DISCLAIMER: Ini bukan khidmat nasihat pelaburan. Ini sengaja nak umpan geng forex dtg meroyan

Sambil-sambil nak promote kod Luno utk dapat referral komisen utk cover loss

Nak melabur dalam Kripto?

Boleh download aplikasi LUNO, platform Kripto yang dikawalselia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan menyediakan Kripto yang disahkan patuh syariah.

Klik di sini

Dan masukkan code 5ZUNV6 utk dptkan RM25 dalam e-wallet

Sumber dari FB Page Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended
Ok tak quotation ni? Saya baru buat quotation untuk seorang…