Category: Buku Penerbitan

Buku SeminarBMW

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:11Views
Boleh Dapatkan Sekarang ! Selepas kejayaan produk digital e-learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW, kini ia dicetak dan dibukukan. Pastinya pengalaman berbeza berbanding produk digital melalui e-buku dan tontonan video, versi buku bercetak ini mengandungi 320 halaman berwarna. Nantikan

Sakit Itu Juga Rezeki

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:13Views
Ada orang kata sakit bukan rezeki. Sakit tu musibah. Sakit tu ujian. Ia pendapat yang menarik kan? Dalam masa yang sama, bagi saya sakit itu juga rezeki. Dengan sakit kita belajar sabar, tawakkal dan redha direct dari Allah.

Apa Yang Saya Belajar Dari Robert Kiyosaki

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:10Views
  Fasa akhir proses penerbitan. Projek terbaru. Penulisan pengalaman bisnes berdasarkan teori-teori yang dikutip daripada Robert Kiyosaki lewat buku-buku beliau dalam siri Rich Dad Poor Dad. InsyaAllah, ebook terbaru ini sedang dalam fasa akhir proses penerbitan. Tajuk sementara

Rich Dad Poor Dad

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:6Views
Dipetik dari FB M Firdaus Ibrahim Rich Dad Poor Dad. Buku ni banyak mengubah saya terhadap persepsi kewangan. Menceritakan tentang perbezaan pemikiran terhadap kewangan seorang bapa yang kaya yang berpelajaran rendah dan seorang bapa yang miskin yang berpelajaran

Lain Dari Yang Lain

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:8Views
Kita buat iklan. Tapi orang tak perasan pun iklan tu. Tenggelam dalam lambakan iklan. Rasanya iklan tu boleh datangkan hasil yang diharapkan tak? “Mungkin tidak..” Betullah tu. Kalau iklan kita gagal menangkap perhatian, macam mana mesej nak disampaikan?

Zaman Sudah Berubah

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:3Views
Zaman sekarang, pemasaran online sangat penting. Semenjak PKP, banyak bisnes yang struggle untuk memaksimakan online marketing. Cara paling pantas utk membuat pemasaran online ialah medium pemasaran berbayar dan yang paling efektif bagi saya ialah Facebook Ads. Sebab, kira-kira

Apa Bezanya #eSeminarBMW Dengan #BMW3series?

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:9Views
#eSeminarBMW #eSeminarBMW adalah e-learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW untuk belajar tentang perancangan kewangan. Manakala #BMW3series pula e-learning untuk mengambil tindakan berdasarakan modul yang disusun dalam #eSeminarBMW. Contoh mudah saya buat analogi begini. #eSeminarBMW macam kita tonton ceramah kesedaran kesihatan atau baca berkenaan cara-cara menjaga

Kenal Tak Minachi Ni? Sugu Pavithra

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:6Views
gambar 1 Rujuk gambar pertama, screnshoot bulan lepas, subscribers dia 100k lebih. Tadi saya cek, dah lebih 600k!!!! Makkkkkk aiiiiiiii!! Sebulan dua lagi boleh cecah 1 million subscribers beliau. Agak-agaknya berapa income bulanan dia dapat dari hasil dia

Bagaimana Nak Dapatkan Ribuan Viewer

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:10Views
Ini satu lagi bahan bacaan yang saya sedang hadamkan, yang saya dapatkan sejak 2 minggu lepas dan sekali baca memang meletup kepala hotak apabila sel-sel otak mula berhubung. Sebelum ini kadang-kadang kita tak boleh brain, bagaimana video-video mudah,