Category: Buku Penerbitan

Peserta Dari Jepun Join SeminarBMW

Lelaki ini berada di Jepun dan menyertai #SeminarBMW saya tadi Dipetik dari FB Kaman Zharif  Sebelum ini, saya ada menulis mengenai pengurusan kewangan di Jepun iaitu Kakeibo. Bagi yang ingin melihatnya boleh tekan link ini: di sini Kali ini menyertai seminar online mengenai pengurusan duit. Dalam seminar diberitahu bahawa dengan hanya membeli kereta, ia boleh katakan satu

Sesi LIVE Seminar Bijak Merancang Wang

Ini bukan sesi solat tahajud secara live, walaupun nampak gaya macam sedang takbiratul-ihram. Ini ialah Sesi LIVE Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW malam tadi. Ia pertama kali dalam sejarah FB, saya buat sesi LIVE #SeminarBMW. Hahahaha.. Ia istimewa untuk para pelanggan #eSeminarBMW. Plan asal 1 jam setengah, tapi ter”naik sheikh” sampai jadi dekat 2 jam! Apabila tengok balik, komen

E-workbook Buku Manual Wang | BMW 2 Series

Ini antara yang anda akan dapat apabila melanggan e-learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW. E-workbook Buku Manual Wang | BMW 2 Series. Ia dipakejkan sekali dalam e-learning ini, bersama ebook BMW dan video BMW. Pelanggan boleh print dan letak atas clip board untuk memudahkan ia ditulis. Melalui workbook ini, para pelanggan boleh menguji kefahaman mereka tentang

Khas untuk pembeli #eSeminarBMW 

Khas untuk pembeli #eSeminarBMW hari ini. Teka, apakah ia? Bukan video. Bukan juga audio. Nampak macam ebook, tapi bukan ebook. Warna warni nampaknya. Tapi nipis sikit. Cer teka, apakah ia. Ia hadiah istimewa lagi utk para pembeli. Siapa yang beli hari ini, akan dapat InsyaAllah. Jadi total perkara yang akan dapat kepada semua pembeli ialah. 1. Pakej

Apa Yang Anda Dapat Dengan eSeminarBMW

Tahukah anda, apa yang anda akan dapat apabila melanggan pakej e-learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW? 1. Ebook Bijak Merancang Wang UPGRADE. Ebook ini adalah versi kemaskini berbanding versi 2016. Mengandungi panduan perancangan kewangan menggunakan 7 Modul INFAQ. Ada 45 bab dengan 180+ halaman. 2. Video Bijak Merancang Wang, dirakam secara HD penerangan tentang 7 Modul

Cara Elak Kena Scam

Tahukah anda, suatu ketika dahulu saya pernah bermati-matian melawan scammer rumah murah tak masuk akal ini? Tahukah anda ada scammer tersebut dgn title ustaz buat scam bawa rombongan umrah dengan harga tak masuk akal, dan kemudian ajak jemaah umrah mereka berdoa untuk kecelakaan saya di depan Kaabah? Tahukah anda scammer berkenaan juga 2 kali saman

Buat Duit Raya Dengan eSeminarBMW

Ada tak rakan-rakan yang sedang mencari duit raya? Boleh follow step ini: 1. Dapatkan dulu E-learning ini di www.SeminarBMW.com. Tuan-puan akan terima 17 video dan ebook berkenaan modul kewangan menggunakan model INFAQ. Tonton, baca dan hadamkan. 2. Daftar affiliate melalui portal On Pay. Klik https://infaqconsultancy.onpay.my/affiliate/register 3. Selepas daftar dan login, dapatkan link affiliate di https://infaqconsultancy.onpay.my/affiliate/links 4. Boleh join

Bedah Buku Tersontot Di Pintu Shorga

Terima kasih sahabat saya Sdra Mohd Nadzim atas review buku ini. Buku ini dah tak dicetak lagi. Jadi jangan tanya mana nak beli. Kalau ada jumpa tu, kira bertuah la. Tak silap sahabat saya ni beli online masa PKP, baki stok yang kedai return sebab tak laku kot. Hoho! Kat ofis saya ada beberapa buah. Saya ingat

Apa Jadi Kepada Lelaki Ini Selepas Membeli Kereta Proten Perdana?

Apa jadi kepada lelaki ini selepas membeli kereta Proten Perdana? Dipetik dari FB Rahim Mashor Ini adalah pengalaman peribadi saya masa mula-mula kerja dulu. Masa tu tahun 2010. Tobat dah, saya takkan ulanginya lagi. Insaf beb… Dah tak tahan jadi hamba kepada kereta. Merana hidup. Sampai tahap nak bagi duit pada mak ayah sendiri pun

Mereka Yang Hebat Pun Dapatkan Ebook #eSeminarBMW

Terkejut juga saya ketika mengetahui Tuan Noor Amin mendapatkan E-learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW tempoh hari hari ketika promosi. Mana taknya, beliau bukan calang-calang orang. Group leader hebat dalam industri takaful dan unit trust. Saya banyak belajar daripada posting-posting beliau dalam membangunkan ejensi. Bisnes beliau meletup dalam bisnes takaful dan unit trust. Ejen-ejen beliau juga bukan calang-calang orang beliau berjaya
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com