fbpx

Hijrah ke Ofis Baru

  • 7 years ago
  • 2Minutes
  • 370Words
  • 378Views

Kami #TeamINFAQ yg terdiri dari #TeamINFAQTakaful dan #TeamINFAQInvestment baru selesai mengadakan perjumpaan suku-tahunan kami di pejabat kami di Medan Selayang, Batu Caves, malam tadi.

Dengan pertambahan ejen-ejen baru dengan pesat dalam masa setahun kebelakangan ini, mengkehendaki kami berpindah dari pejabat lama di Tmn Sri Gombak ke Medan Selayang, Batu Caves.

Mudah-mudahan dengan pernghijrahan ini memberi momentum baru dalam bisnes kami.

Malam tadi juga diadakan majlis appresiasi buat rakan-rakan konsultan yg membawa penghasilan bisnes dalam sesi ini.

Utk #TeamTakaful, kami merakamkan setinggi-tinggi tahniah kepada Top-5 konsultan takaful kami yg mendapat production tertinggi utk tahun kewangan Takaful IKHLAS 2016/2017 yg baru sahaja tamat pada 31 Mac 2017 lepas;

1. Tuan Shakir Abdul Ghafar
2. Tuan Arif Rani
3. Tuan Faris Addenan
4. Tuan Shafiq Maszalan
5. Tuan Saipuddin Rasid

4 daripada 5 Top-5 di atas adalah konsultan-konsultan baru yang menyertai INFAQ setahun yg lalu, dan 2 daripada mereka adalah part-time. InsyaALLAh 4 daripada mereka akan diterbangkan ke Perth dalam tahun ini oleh Takaful Ikhlas Berhad sebagai ganjaran kerja kuat mereka sepanjang tahun kewangan 2016/2017 yg lalu.

Utk #TeamInvestment pula, tahniah kepada Top-5 konsultan unit trust Single License Investment kami yg bernaung di bawah Phillip Mutual utk tempoh suku-tahun pertama 2017, Januari hingga Mac 2017;

1. Tuan Mohd Rosyaidi
2. Tuan Husshaini Bin Hamid
3. Cikpuan Noor Aidawiyah Bidin
4. Tuan Ridzuan Idris
5. Tuan Khairool Anwar

Utk makluman, 3 daripada Top-5 di atas adalah part-timer bersama INFAQ.

Terima kasih kepada Tuan Razwan Fpr dan Tuan Mohammad Isa Abdul Rahman, mewakili One Solution Advisor yang juga individu-induvidu yang bertanggungjawab memperkenalkan bisnes Single License Investment kepada kami. Juga Puan Sharipah yg mewakili Synergy Group antara gabungan kumpulan bersama INFAQ di Takaful IKHLAS.

Visi kami di INFAQ adalah menjadi trendsetter dalam industri perkhidmatan kewangan di Malaysia, dengan tagline “Plan Your Wealth, Change Your Life”.

Suka kami alu-alukan rakan-rakan lain dalam industri kewangan utk bersama-sama kami menerokai bidang ini melalui konsep “advisory approach” yg jarang-jarang digunakan oleh ejensi-ejensi lain dalam industri ini di Malaysia.

Di INFAQ, Tuan-Puan akan diajar menggunakan modul “Intelligent & Financial Quotient” (IQ+FQ) atau akronimnya INFAQ utk memudahkan Tuan-Puan berkongsi tentang kepentingan perancangan kewangan kepada bakal pelanggan. Training khas topik ini akan diajar sendiri secara langsung oleh Tuan Afyan Mat Rawi, IFP selaku konsultan Kanan di INFAQ Consultancy.

Berminat? PM tepi 

Terima kasih buat semua konsultan yg hadir, boleh tag gambar masing-masing 

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

Foto INFAQ Consultancy.

 

............................................................
Buku FIRE
Buku F.I.R.E - FINANCIAL INDEPENDENCE RETIRE EARLY
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuFIRE.com

Apa komen Saudara/anda tentang tulisan ini?

Recommended
Contoh surat notis daripada kompeni takaful kepada pelanggan, memaklumkan kenaikan…