Industri buku dan majalah dah tak releven sejak kemunculan internet ?

  • Reading:2Minute:s
  • PostView Count:112Views

Ramai juga yang kata, “Benda boleh dapat dalam internet, buat apa beli buku.”

Ditambah lagi kita lihat dulu kedai runcit jual buku dan majalah bergantung sana sini dah kurang. Kedai jual buku juga banyak dah kecilkan perniagaan.

Sebenarnya bukan masalah pada buku tapi perubahan pada cara penjualan sahaja.

e-commerce

Orang sekarang majoriti lebih gemar membeli online. Ditambah lagi dengan kemunculan gergasi ecommerce Shopee dan Lazada.

Dari pengalaman saya, sampai ke hari ni orang beli Buku saya. Siapa kata tak ada orang beli buku?

Cuma mereka beli dari website terus.

Kalau anda orang berniaga ada kedai, saya memang syorkan jual barang secara online. Insyaallah kalau kena cara betul orang akan beli.

Kita kena follow perubahan yang berlaku. Kalau tak kita tertinggal jauh. Jangan takut untuk mula dan cuba.

Tak kisah nak buat website sendiri ke atau nak jual dekat Shopee atau Lazada.

Tapi bagi yang suka buat website sendiri sebab nak untung 100%, bukan pakar website, saya memang syorkan pakai Onpay.

Ramai otai-otai bisnes sekarang pun pakai Onpay. Mereka kata malas nak fikir pasal teknikal sistem.

Saya sendiri pun pakai Onpay untuk jualan produk saya. Puashati.

Sistem Onpay ni sangat-sangat memudahkan kerja saya dan team sampai ke hari ni.

Nak setup web jualan, nak uruskan jualan, nak semak duit keluar masuk tak pening kepala dah. Semuanya dah teratur.

Orang nak beli pun mudah tak serabut. Web pun tak ‘hang’ kalau ramai beli serentak.

Bagi siapa yang nak belajar cara buat web guna Onpay, anda boleh dapatkan ‘Ebook Untung Bisnes Online 100% Dengan Onpay’ hari ini.

Ebook ni saya dah tengok. Dia ajar satu persatu cara nak setup sampai la boleh menjual. Mudah faham. Siap dapat 4 bonus lagi.

Hari ni sempena Launching Ebook, harga hanya RM49 sahaja. Kalau lambat beli esok lusa, harga akan nak jadi RM59.

Baik anda grab sekarang.

Dapatkan Ebook Onpay kat sini

Klik di sini
Klik di sini
Klik di sini

Sumber dari FB Page Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended
Mana geng-geng forex yang kata forex trading halal di Brunei?…