Author: Admin

Kesedaran Selepas Ikuti eSeminarBMW

Gigih kawan kita ni kira berapa banyak dia “tersontot” di pintu Shoppe dalam masa 2 tahun setengah. Jumlahnya hampir mencecah RM11,000! Dan kesedaran itu datang selepas mengikuti pembelajaran di #eSeminarBMW Dapatkan segera di eSeminarBMW Dipetik dari FB Safrina Othman Ada ke yang rajin nak kira berapa banyak dah duit tersontot kat shopee. Saya start terjebak ogos 2017.😂😂

Analogi Pentingnya Ilmu Pengurusan Kewangan

Wowwww!!! Siap ada simulasi dengan vidoe analogi yang saya kongsikan dalamm#eSeminarBMW Dapatkan detail di www.SeminarBMW.com Dipetik dari FB Hazrie Izwan   Analogi mudah dan ringkas tentang bertapa pentingnya ilmu pengurusan kewangan, analogi ini saya perolehi daripada pakar kewangan Afyan Mat Rawi. Moga2 perkongsian saya yang tak seberapa ini dapat membuka minda kita semua bekenaan dengan peri pentingnya

Join Rakaman eSeminarBMW

Apabila pertama kali mengadakan sesi live di FB, memang kekok. Biasanya slot sebegini saya buat dalam bentuk ceramah / bengkel / training dengan peserta berada di depan mata dan gunakan white board atau flip chart sebagai bahan bantu mengajar. Untuk sesi live pagi tadi, saya gunakan clip board dan kertas sebagai alternatif. Selepas menulis di

Pentingnya Cashflow

Satu lagi sharing dari peserta #SeminarBMW Dipetik dari FB Zahiruddin Juatin REVIEW #ESEMINAR BIJAK MERANCANG WANG #BMW (PART 1) Alhandulillah hari ini berkesempatan sama-sama menonton seminar Bijak Merancang Wang #BMW secara maya bersama tuan Afyan Mat Rawi. Sebelum pergi kepada isi perbincangan, saya ingin maklumkan bahawa #ESeminar ini hanya boleh ditonton melalui Grup Khas #ESeminar Bijak Merancang Wang yang mengumpulkan pembeli #Eseminar #BMW. Dalam sesi live kali ini,

Peserta Dari Jepun Join SeminarBMW

Lelaki ini berada di Jepun dan menyertai #SeminarBMW saya tadi Dipetik dari FB Kaman Zharif  Sebelum ini, saya ada menulis mengenai pengurusan kewangan di Jepun iaitu Kakeibo. Bagi yang ingin melihatnya boleh tekan link ini: di sini Kali ini menyertai seminar online mengenai pengurusan duit. Dalam seminar diberitahu bahawa dengan hanya membeli kereta, ia boleh katakan satu

Sesi LIVE Seminar Bijak Merancang Wang

Ini bukan sesi solat tahajud secara live, walaupun nampak gaya macam sedang takbiratul-ihram. Ini ialah Sesi LIVE Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW malam tadi. Ia pertama kali dalam sejarah FB, saya buat sesi LIVE #SeminarBMW. Hahahaha.. Ia istimewa untuk para pelanggan #eSeminarBMW. Plan asal 1 jam setengah, tapi ter”naik sheikh” sampai jadi dekat 2 jam! Apabila tengok balik, komen

Program Live di Musim PKP

Sepanjang sesi PKP kali ini, dua kali saya dijemput oleh persatuan mahasiswa untuk live bersama mereka. Kali pertama bersama dengan Gabungan Mahasiswa Islam Se-malaysia (GAMIS) dan kali kedua bersama dengan persatuan mahasiswa daripada Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Dalam kedua-dua sesi BERKENAAN antara soalan yang paling popular ialah apa nasihat saya kepada mahasiswa dan juga kepada

E-workbook Buku Manual Wang | BMW 2 Series

Ini antara yang anda akan dapat apabila melanggan e-learning Seminar Bijak Merancang Wang #eSeminarBMW. E-workbook Buku Manual Wang | BMW 2 Series. Ia dipakejkan sekali dalam e-learning ini, bersama ebook BMW dan video BMW. Pelanggan boleh print dan letak atas clip board untuk memudahkan ia ditulis. Melalui workbook ini, para pelanggan boleh menguji kefahaman mereka tentang

Hikmah PKP

Hikmah Ramadhan dan Syawal dalam PKP 1. Ketua-ketua keluarga berpeluang menjadi imam tarawih. Malah ada yang pertama kali jadi imam tarawih. Ada juga yang pertama kali 30 hari penuh jadi imam. 2. Solat tarawih dapat dilakukan dengan lebih kerap malah penuh berbanding tahun biasa yang kadang kala sibuk dengan perkara lain, seperti kerja over time,

Jangan Jadikan Kegagalan Uruskan Kita

asalah sebenar Kasim Selamat bukan sebab dia ahli muzik yang miskin, masalah sebenar dia ialah tak pandai uruskan kewangan. Zaman tu tak ada www.SeminarBMW.com Dipetik dari Fb Hamka (Kereta Mayat) Ada orang share cerita P Ramlee versi bewarna. Link ada kat bawah. Sebelum tu nak ulas sikit moral dari kisah P Ramlee ini. Al kisahnya, Kassim
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com