Khas untuk pembeli #eSeminarBMW 

No photo description available.

Khas untuk pembeli #eSeminarBMW hari ini.

Teka, apakah ia?

Bukan video. Bukan juga audio.

Nampak macam ebook, tapi bukan ebook. Warna warni nampaknya. Tapi nipis sikit.

Cer teka, apakah ia. Ia hadiah istimewa lagi utk para pembeli.

Siapa yang beli hari ini, akan dapat InsyaAllah.

Jadi total perkara yang akan dapat kepada semua pembeli ialah.

1. Pakej video Bijak Merancang Wang dengan total 17 siri dan berdurasi 2 jam setengah.

2. Ebook Bijak Merancang Wang dgn 180+ halaman dan 45 bab pengurusan kewangan menggunakan Model INFAQ.

3. Ebook terbaru PKP Poket Kian Pokai? Poket Kena Penuh! yg mengandungi 150+ halaman dan 25 bab topik-topik khusus perancangan kehidupan dan kewangan di musim gawat.

4. Semua pembeli layak menyertai grup FB tertutup. Ia bukan support group tapi group santai untuk sembang-sembang kewangan. Tujuan utama grup berkenaan ialah untuk perkara No 5 ini:

5. Sessi LIVE Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW. Insya Allah pada minggu pertama Syawal. Raya dalam rumah jadi kita beraya sambil join seminar.

6. Semua pembeli juga layak jadi ejen affiliate tanpa sebarang kos tambahan. Promote dan cari 2 pembeli dah balik modal!

7. Hadiah MISTERI ini. Detail saya akan berikan dalam posting akan datang. Saya nak tengok berapa ramai yang ambil action dengan posting ini.

Berapa nilai untuk 7 perkara di atas?

7 perkara kot. Bukan 1, bukan 2, bukan 5, tapi ada 7 manfaat yang anda akan dapat dengan yuran pelaburan kepandaian sebanyak RM77 di #eSeminarBMW ini.

Dan tawaran ini hanya 3 hari sahaja.

Selepas JUMAAT harga akan naik kepada hampir RM100. Serius saya cakap ni.

Selepas Jumaat, harga akan naik lagi. Pakej-pakej di bawah pun akan ada yang diasingkan.

Lambat, tak dapat.

Kembali kepada topik, cer teka, apakah ia?

Dapatkan segera pakej #eSeminarBMW di eSeminarBMW

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com