fbpx

Pagi-Pagi Terima Mesej Ini

  • 4 years ago
  • 2Minutes
  • 278Words
  • 327Views

Image may contain: possible text that says '05:58 Assalamualaikum tuan. Saya ada tinggalkan maklumat saya dalam link yang tuan sediakan berkaitan hibah takaful. Saya Saya dihubungi oleh staf staf tuan bernama tuan Syafiq. Tujuan saya menghubungi tuan adalah utk mendapatkan kepastian adakah benar staf ini di bawah Infaq Consultancy? Terima kasih atas luangan masa tuan.'

Penangan pakej HIBAH COUPLE POLICY.

Sejak dua tiga hari lepas apabila saya mempromosi pakej terkini HIBAH COUPLE POLICY dengan hanya RM89 sebulan utk cover RM400,00 (suami RM200,000 + isteri RM200,000), tak menang tangan saya untuk handle rakan-rakan dan followers yang berminat untuk tahu lebih lanjut dan sign up.

Jadi saya terpaksa pass pada beberapa rakan perunding untuk bantu mereka memberi penerangan lanjut sebelum sign up.

Ramai terkejut sebab ada produk yang sangat mampu milik itu, sesuai untuk struktur balik polisi takaful ketika kegawatan ekonomi sebegini.

Ada yang yang tekejut sebab sumbangan takaful RM89 sebulan itu akan kekal sama sehingga 20 tahun sebelum auto renewal dengan sumbangan baru, maksima hingga umur 80 tahun.

Oh ya, ia untuk pasangan suami isteri 30 tahun dan masing-masing akan dapat coverage RM200,000 setiap orang dengan sumbangan RM89 sebulan.

Ramai yang PM. Ramai juga yang isi borang dalam blog. Memang tak sempat saya nak layan seorang demi seorang. Jadi saya terpaksa pass kepada perunding lain di INFAQ Consultancy.

Ada juga prospek yang marah-marah tak dihubungi. Saya mohon maaf atas kelemahan yang berlaku. Mungkin ada sorang dua yang terlepas pandang.

Ada juga yang tinggalkan no telefon di status berkenaan, tapi saya tak galakkan. Pernah berlaku, ada ejen lain menyamar jadi ejen INFAQ, PM orang yang komen di FB saya. Hahaahaha..

Ada juga prospek yang ambil precaution sebegini, double check dengan saya untuk confirmantion ejen. Rujuk gambar.

Dua hari saya promote HIBAH COUPLE POLICY RM89 utk cover RM400,00 suami isteri, terus saya stop sebentar takut tak menang tangan.

InsyaAllah hari ini saya promote balik.

Ada ke yg minat nak tau?

Kalau ada yang nak jadi ejen pun boleh. Produk HOT musim MCO ni.

 

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku FIRE
Buku F.I.R.E - FINANCIAL INDEPENDENCE RETIRE EARLY
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuFIRE.com

Apa komen Saudara/anda tentang tulisan ini?

Recommended
Sampai sekarang saya hairan kenapa usaha Ust Ebit Lew menjadi…