fbpx

Perkhidmatan perancangan kewangan

  • 7 months ago
  • 2Minutes
  • 240Words
  • 264Views

Siapa nak financial report macam ni? Total ada lebih 30 pages.

Bismillah… Agak lama juga untuk saya lancarkan projek premium ini.

Siapa nak financial report begini?

Full report merangkumi 30 halaman lebih.

Financial Overview

Personal Information

Balance Sheet

Cash Flow

Financial Ratios

Financial Goals

Insurance

Investment

Recommendations

Risk Management

Ia bukan sekadar bagi financial report.

Siap ada sesi konsultansi dengan financial planner berlesen sebanyak 4 kali setahun untuk review.

Siap dengan dengan nasihat dan cadangan untuk mencapai matlamat kewangan.

Boleh tanya apa sahaja soalan berkaitan kewangan, pelaburan, takaful, wasiat, hutang dan seumpamanya.

Nak buat penstrukturan hutang rumah pun ada sekali dalam servis ni, tanpa bayaran tambahan.

Nak dapatkan quotation takaful daripada pelbagai kompeni pun boleh.

Siap dengan indemnity sekiranya pelanggan saman apabila cadangan yang dikemukakan merugikan pelanggan.

Financial report dan sesi konsultansi tu nanti untuk pasangan suami isteri. Maknanya dalam satu report, termasuk nama suami isteri. Kalau poligami tu nanti kita kira lain ya?

Boleh mesej kepada financial planner pada bila-bila masa untuk dapatkan advise. Advise berkaitan isu kewangan je la. Tapi jangan la minta advise isu rumah tangga pun nak minta advise. Dan jangan la expect financial planner reply on the spot 😅

Ini adalah servis premium yang saya usahakan.. Harga biasa yang license financial planner charge ialah 5k ke 10k untuk setahun.

Untuk awal ni RM3K sahaja, bagi 10 orang yang betul-betul serius sahaja.

Mahal ke RM3K ni?

Afyan Mat Rawi, IFP

License Financial Planner

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku FIRE
Buku F.I.R.E - FINANCIAL INDEPENDENCE RETIRE EARLY
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuFIRE.com

Apa komen Saudara/anda tentang tulisan ini?

Recommended
Tiktoks, YouTuber, Influencer BUKAN pekerjaan! Tadi saya baca tulisan daripada…