fbpx

Geng emas QM tunggang Financial Faiz ke tu?

  • 1 month ago
  • 1Minute
  • 178Words
  • 36Views

Penunggang Financial Faiz 😂

Memang silap la geng QM nak komen kat FB saya dan guna hujah video Financial Faiz.

Bagi yang tak tahu, Sdra Faiz Azmi memang bukan penggiat QM pun.

Beliau dah nafikan keterlibatan dgn QM dan ia hanya paid review.

Pendirian beliau seiring dgn apa yang saya katakan selama ini.

Ia bukan scam tapi ia adalah pelaburan yang berisiko tinggi. Sangat tinggi.

Nak melabur? Silakan. Tapi janganlah menunggang benda yang tak betul.

Ini siapa claim Sdra Faiz suka QM sebab peace of mind 😂

Buat macam saya, mengaku je menunggang emas untuk promote bisnes.

Sejak beberapa bulan lepas saya join bisnes emas.

Tak perlu beli stok emas

Tak perlu simpan stok emas

Tak ada maintainance

Tak perlu buka kedai & sewa pejabat

Pendaftaran PERCUMA

Pakai sistem affiliate

Boleh dijalankan secara online 100%

Boleh dijalankan secara part time

Ajak orang daftar dan beli emas secara online.

Syarikat yang dimiliki oleh Dr Daud Bakar.

Meh beli emas, dapat emas dan berniaga.

Detail dan pendaftaran PERCUMA di sini

Kalau nak daftar terus, klik di sini

Sumber dari FB Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku FIRE
Buku F.I.R.E - FINANCIAL INDEPENDENCE RETIRE EARLY
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuFIRE.com

Apa komen Saudara/anda tentang tulisan ini?

Recommended
By right, bisnes & pelaburan emas ini simple sahaja. "Beli…