Kan best kalau ada macam ni dalam takaful

  • Reading:1Minute:
  • PostView Count:76Views

Hahahah! Tergelak pula baca posting ini. Jadi, saya pun nak tambah perisa.

Sama macam takaful.

Kenapa masa kita sakit, dah lumpuh, dah masuk hospital atau dah meninggal dunia, tak ada yang nak cover? Kalau ada pun untuk orang yang dah sakit, tak sama macam yg sihat.

Tapi masa kita sihat, bersepah-sepah offer. Offer yang paling tak tahan sekali ialah cover 200k dengan hanya 42++ sebulan, jika umur 30.

https://afyan.com/ikhlas-value-term-takaful-rm40-sebulan…/

Tambah best lagi, caruman ni kekal selama 20 tahun dan boleh sambung “guaranteed renewal” dgn caruman baru sampai umur 80 tahun.

Kalau tak keberatan umur dah lanjut, caruman pun lanjut juga la.

Kan bagus kalau dah berumur pun caruman sama je.

Lagi best kalau dah mati pun boleh ambil takaful.

Sumber dari FB Page Afyan Mat Rawi

............................................................
Buku Bijak Merancang Wang
RM49.00
Harga termasuk kos penghantaran

www.BukuBMW.com

Previous Post
Next Post

Apa komen Sdra/i tentang tulisan ini?

Recommended
Dipetik dari FB INFAQ Consultancy https://www.facebook.com/INFAQ.my/posts/pfbid0drn7WSjtVLxRBSyGM33McfECK7qzDQJCXRSF8xcf9pev5V8TSo6jpTgAraeid1Gql SOAL JAWAB PUSAKA [BERBEZA…